Ale wreszcie pokazali 'zwykłego' biegacza na trasie biegu a nie tylko zwycięzce zrywającego wstęgę. Tym 'zwykłym' był Maciej Kurzajewski i próbował przekazać wagę osiągnięcia jakim było dla niego ukończenie biegu.
To co? Za rok w Atenach?
MARATON W ATENACH
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Na olimpiadzie.
Marek będzie to wydarzenie komentował dla TVP z Aten.
To będzie ciekawe , jak komentator widzi zmagania zawodników znając trasę z własnych doświadczeń biegowych.
Gratulacje dla całej trójki (czwórki), a zwłaszcza dla Maćka Kurzajewskiego, który niedawno przecież zaczął przygodę z bieganiem. W relacji TV było o Marku i Urlike tyle, że startowali organizatorzy Maratonu Warszawskiego. Emte powraca do ostrego biegania po przerwie związanej z organizacja maratonu. Do zobaczenia 11 listopada. Mam nadzieję, że cała trójka się stawi na starcie.
Marek będzie to wydarzenie komentował dla TVP z Aten.
To będzie ciekawe , jak komentator widzi zmagania zawodników znając trasę z własnych doświadczeń biegowych.
Gratulacje dla całej trójki (czwórki), a zwłaszcza dla Maćka Kurzajewskiego, który niedawno przecież zaczął przygodę z bieganiem. W relacji TV było o Marku i Urlike tyle, że startowali organizatorzy Maratonu Warszawskiego. Emte powraca do ostrego biegania po przerwie związanej z organizacja maratonu. Do zobaczenia 11 listopada. Mam nadzieję, że cała trójka się stawi na starcie.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Bennet
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
W serwisie biegajznami.pl możecie przeczytać relację Ulrike z Maratonu w Atenach.
Zapraszamy do lektury!
Zapraszamy do lektury!
No i co mam tu teraz napisać? ;)