Podziękowania

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from emte on 11:12 am on Dec. 23, 2002
Przyznam jednak, że o obecności tego hufca na 24. Maratonie dowiedziałem się z poprzedniego postu (Emalona), a jedyną drużyną, o obecności której poinformował nas nasz koordynator harcerski była 80 WDH (o której pisaliśmy nawet w programie imprezy).
Właśnie się dziwiłem, że tylko 80 WDH była wspomniana. Zapytałem dziewczyny pracujące przy zapisach, czy są od Antka (wspomniana 80 WDH) i odpowiedziały, że z Tarchomina. Nie jestem pewien ale odniosłem wrażenie, że też były harcerkami. Myślałem, że to Ty je "załatwiłeś".

Pozdrawiam,

Sławomir Stachniewicz.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
emte
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ziutek dał mi po moim poprzednim poście znać, że wyżej wymienieni harcerze/harcerki byli na naszej liście „wspierających” i to on je „zorganizował”. Po raz kolejny okazuje się, że komunikacja wewnętrzna to krwioobieg każdej organizacji. Posypuję głowę popiołem i spieszę naprawić niedopatrzenie.
Marek T.
Awatar użytkownika
danielEm
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

I oto otrzymałem certyfikat i wyniki 24. MW (mojego pierwszego maratonu)! Było to przed świętami (jakiś tydzień). Bardzo mi się podoba. Wszyscy juz go widzieli. Jeszcze raz dziękuję organizatorom. Już trenuję do edycji 2003 (w okresie świątecznym, w półtora tygodnia, przebiegłem ok. 75 km). Do zobaczenia we wrześniu!!!
Daniel M.    :-)
ODPOWIEDZ