Półmaraton w Berlinie; 6 kwietnia 2003
- Zico
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:15
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ja troche o rolkach:) Zarejestrowanych 2003 osoby, najlepszy Polak na 19 pozycji (Pawel Surowiak), pozniej wice mistrz Polski na 46 pozycji:) Ja na 359 pozycji - zadowolony maxymalnie:) Wiatr ostro dawal w kosc, ale ogolnie ok - dobrze, ze nie padalo:) Przeszkody super oznaczone, a co wieksze to stala ochrona z choragiewkami i ostrzegali:) Jedyne minusy, to ta ilosc euro jaka wyleciala na tej imprezie ....... 

Serdecznie pozdrawiam,
Jakub Ciesielski
Jakub Ciesielski
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Startujących-biegających było prawie 14 tyś . Byłem 469 z nową życiówką 1:27.49
poprawa o 3min i 16 sec cieszy na maxa 

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Zico, swieta prawda, każda rysa na asfalci byle ozaczona sprajem. Gdyby zawody odbywały się w Warszawie to na zaznaczanie rys i dziur w asfalcie poszlaby ciężarówka farby, a ulice wyglądałaby jak po światowym zlocie graficiarzy.
Arti, gratulacje zyciowki - odejmij minutę za fatalna pogodę.
Kledzik, dzieki, ze mnie zauwazyles, ale moj czas nie jest wcale rewelacyjny zarowno względnie jak i bezwzględnie. Ciekawe, ze zeszlej jesieni w maratonie mialem lepszy miedzyczas. Ale takie sa efekty jak sie zaczyna biegac w lutym (to taka przestroga dla Fredzia).
A w ogole to rewelacyjna impreza. Juz na mecie jak sie przebralem poszedlem ogladac jak konca inni. Jak zahipnotyzowany chyba pol godziny przygladalem sie biegnacym i sluchalem muzyki bebnow, ktore staly na rogu, 100m przed meta. Poznałem też dziewczyny, ktore tam tańczyły, to te same, które tańczą co roku w Dahlem na ok. 35km. Po latach to już prawie stare znajome.
Arti, gratulacje zyciowki - odejmij minutę za fatalna pogodę.
Kledzik, dzieki, ze mnie zauwazyles, ale moj czas nie jest wcale rewelacyjny zarowno względnie jak i bezwzględnie. Ciekawe, ze zeszlej jesieni w maratonie mialem lepszy miedzyczas. Ale takie sa efekty jak sie zaczyna biegac w lutym (to taka przestroga dla Fredzia).
A w ogole to rewelacyjna impreza. Juz na mecie jak sie przebralem poszedlem ogladac jak konca inni. Jak zahipnotyzowany chyba pol godziny przygladalem sie biegnacym i sluchalem muzyki bebnow, ktore staly na rogu, 100m przed meta. Poznałem też dziewczyny, ktore tam tańczyły, to te same, które tańczą co roku w Dahlem na ok. 35km. Po latach to już prawie stare znajome.
ENTRE.PL Team
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Cześć Paweł
Oooooo gdybym odjął jeszcze minutę za kiepską pogodę to chyba bym oszalał z radości 
Zawsze życiówka cieszy...
Udało mi się zrobić zdjęcie ze zwyciężczynią półmaratonu..piękną Kenijką

Zawsze życiówka cieszy...
Udało mi się zrobić zdjęcie ze zwyciężczynią półmaratonu..piękną Kenijką

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Oczywiście wszystkim gratuluje.
Tobie też PAweł mimo tak kiepskiego czasu.
Co do biegania - spoko. Czy wiesz co to jest?

Tobie też PAweł mimo tak kiepskiego czasu.
Co do biegania - spoko. Czy wiesz co to jest?
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
to jest wykres słupkowy
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Paweł..zwyciężczyni akurat była ładna..cóż ja gustuję w mulatkach i murzynkach więc mi się podobała... szczupła czarniutka i nawet miała ładne rysy twarzy... Przecież wiadomo ,że większość białych grzeje się na azjatki, mulatki i murzynki 

- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Paweł - to teraz prognoza... ile wg Ciebie nabiegam we Wrocławiu ??? Spróbuję spełnić oczekiwania.. a tak na serio to będę się baaaardzo starał !
- RobertD
- Zaprawiony W Bojach
Arti, sorry że się odzywam zamiast PAwła, ale za bardzo chcesz. Pobiegniesz ile pobiegniesz. Moim zdaniem 3:00-3:10, jak będą idealne warunki to poniżej 3:00. Ważne, żebyś nie szalał na początku. Wiem, że to nie odkrycie, ale jak przyjdzie co do czego, to prawda jest inna, bardzo dużo osób zaczyna za szybko. Masz tętnomierz? Dla mnie to podstawowy sposób ograniczenia startowej adrenaliny. Po 20km można już go spokojnie zdjąć.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
TUTAJ
Tylko musisz wiedzieć kogo szukać. Można poprostu wylistować 50 najlepszych wyników albo po nazwiskach, albo po kraju.
Tylko musisz wiedzieć kogo szukać. Można poprostu wylistować 50 najlepszych wyników albo po nazwiskach, albo po kraju.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki RobertD tak naprawdę to psychicznie chyba czuję się na 3:15 ale jeśli będzie biegło się dobrze i po 30km utrzymam tempo to może być wynik koło 3:10. Maraton to już nie przelewki