Bochnia
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witam,
Już wkrótce II półmaraton w Bochni. Mam prośbę do tych, którzy byli tam rok temu - jaka trasa, jak rozlokowane bufety, jaka atmosfera imprezy, itp. Dzięki i pozdrawiam - Ermo.
Już wkrótce II półmaraton w Bochni. Mam prośbę do tych, którzy byli tam rok temu - jaka trasa, jak rozlokowane bufety, jaka atmosfera imprezy, itp. Dzięki i pozdrawiam - Ermo.
-
- Wyga
- Kontakt:
Zwarty i gotowy 

- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Ja też zamierzam biec w Bochni, afaik Byku również - jest szansa, że się zbierze pokaźna grupka forumowiczów ;)
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
- byku
- Zaprawiony W Bojach
To juz w SOBOTE 09.11.2002 o godzinie 12.00 start.Ja wprawdzie po Maratonie Warszawskim leniuchuje ,ale na polmaraton organizowany przez Mirele jade i zapraszam serdecznie pozostalych forumowiczow.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Pogoda w Bochni byla laskawa dla 130 biegaczy (zachmurzenie duze,lekki wiaterek).Po dwoch tygodniach leniuchowania nie mialem checi do scigania sie ,zalozylem bieg rownym tempem na 1h 30 minut.Lecz po starcie ,gdy bieglem ze Stachem Milukiem ,dolaczyl do nas STACHNIE.Wiedzac ze harcerz zrobi na 100% rekord życiowy trzymalem sie Go do konca biegu, biegnac bardzo rowno 4.09/km.REKORD ŻYCIOWY STACHNIE to 1.27.35 ja przekroczylem linie mety 10 sekund pozniej.Jutro wybieram sie do W-wy na Bieg Niepodleglosci. Do zobaczenia w stolicy.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Gratulacje, ładny wynik. Widzę, że Stachnie zregenerował już swoje siły po dwóch maratonach w ostatnim miesiącu. Dajcie chłopcy czadu w Warszwie.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Rekord życiowy był rzeczywiście "murowany", gdyż po raz pierwszy biegłem w półmaratonie ;) No i trudno powiedzieć, kto się kogo trzymał: przez większość dystansu Byku był pół kroku przede mną. Dopiero z kilometr przed metą przyspieszyłem a na ostatnich kilkuset metrach dałem "czadu" i Byku mnie dzielnie dopingował. W każdym razie, jestem bardzo zadowolony z wyniku ale już nie czułem się na siłach, by jechać do Warszawy. Ale zamierzam tam być za dwa tygodnie.Quote: from byku on 10:38 am on Nov. 10, 2002
Wiedzac ze harcerz zrobi na 100% rekord życiowy trzymalem sie Go do konca biegu, biegnac bardzo rowno 4.09/km.REKORD ŻYCIOWY STACHNIE to 1.27.35 ja przekroczylem linie mety 10 sekund pozniej.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
- treborus barokus
- Rozgrzewający Się
czy ktoś może wie gdzie można znależć oficjalne wyniki półmaratonu w Bochni i czy takowe w ogóle istnieją
pozdrawiam
trebor barok
pozdrawiam
trebor barok
treborus barokus
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Wyniki beda ,po przeslaniu przez organizatorow, na stronie www.maratony polskie.pl