Maraton piaskow
- emte
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kto ogladal w nocy ze srody na czwartek na Eurosporcie raport z Maratonu Piaskow? Git ludzie (ci, co biegli i dobiegli). Dla mnie to lepsze niz Ironman (choc i ten nie w kij dmuchal).
Marek T.
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
Wiadomosci nie widzialem, ale w jedym z numrow magazynu Gory z 2001 jest dobry artykul o Polaku, ktory przebieg wlasnie ten morderczy maraton. Znalazl sie nawet na b. dobrym miejscu. Temp. w dzien do 55 st.C. Woda ograniczona, jedzenie niesie sie na wlasnych plecach na caly tydzien.
Swoja droga byl to dla mnie pierwszy artykul o maratonie w zyciu. A w tym roku moze sam wystartuje w Poznaniu, aby zobaczyc jak to bywa.
Swoja droga byl to dla mnie pierwszy artykul o maratonie w zyciu. A w tym roku moze sam wystartuje w Poznaniu, aby zobaczyc jak to bywa.
Piotr
-
- Zaprawiony W Bojach
Tylko w Poznaniu Piotrze nie bedziesz musial biec z plecakim z jedzeniem na caly tydzien i temperatury nie takie, wiec cala przyjemnosc...
ENTRE.PL Team
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
Zgadzam sie, ale od czegosc trzeba zaczac... . Dla mnie i tak dystans 42 km to samo co Maraton Piaskow. Nigdy nie biegalem w zyciu! Pewnie za kilka latek bedzie (o ile wytrzymam) to cos naturalnego. Tylko zastanawiam sie, dlaczego na normalych imprezach biegaja profesjonalisci i amatorzy - tacy jak ja? Na mnie udzial zawodowcow dziala deprymujaco. Moza jakby te srodki poswiecone na nagrody przeznaczyc tak na lepsza organizacje imprezy? Byloby wiecej uczestnikow.
Piotr
- Dwarf
- Zaprawiony W Bojach
Jeden z uczestnikow Desert Cup 2001 to moj kolega z pracy (zajal 7 miejsce, pisal o tym w bieganiu.pl). Panie i panowie - wszystko przed Wami. Ciezki dlugoletni trening (praktycznie codzienny), liczne starty, odpowiednia dieta, + predyspozycje osobnicze daja w koncu efekty. Ale naprawde wymaga to wielu poswiecen i ciezkiej pracy. kazdy musi sam rozwazyc czy warto.
Dwarf