Białołęka
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie byłem więc chętnie się dowiem jak wyszła impreza Ziuta. Widziałem go wręczającego nagrody w migawce telewizyjnej, wywiadu udzielał Janek Marchewka, byli też biegnący Szymon Drabczyk, Festin i Adam Flisak. 

-
- Stary Wyga
Bylem w telewizji !? Wow szkoda, ze tego nie widzialem
.
Impreza w zasadzie byla dokladnym powtorzeniem ubieglorocznej - ta sama trasa, ta sama pogoda, ten sam nastroj niedzielnego pikniku, ten sam finisz na tartanie w GOS'ie, (prawie) te same znaczki na mecie i (prawie) to same doborowe grono biegaczy warszwskich
.

Impreza w zasadzie byla dokladnym powtorzeniem ubieglorocznej - ta sama trasa, ta sama pogoda, ten sam nastroj niedzielnego pikniku, ten sam finisz na tartanie w GOS'ie, (prawie) te same znaczki na mecie i (prawie) to same doborowe grono biegaczy warszwskich

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:58:00
Oj, nie do końca. Wiedzac, że będzie wielu mieszkańców Białołęki kazałem lepiej przygotowac dobieg do stadionu. Nie zauwazyłeś, Festin, jaki żwirek był wysypany i jak gładko?
Bardzo elegancko prezentowałeś sie w reportażu telewizyjnym.
(Edited by Ziut at 2:22 pm on May 20, 2002)
Bardzo elegancko prezentowałeś sie w reportażu telewizyjnym.
(Edited by Ziut at 2:22 pm on May 20, 2002)
-
- Stary Wyga
zwirek ??? 
prawde powiedziawszy nie zauwazylem, ale jutro jak bede szedl na saune to sie przyjrze
wlasnie dzwonila do mnie znajoma, aby powiedziec ze mnie wczoraj widziala - Ziut, albo Janek nie nagraliscie przypadkiem tej relacji ? 

prawde powiedziawszy nie zauwazylem, ale jutro jak bede szedl na saune to sie przyjrze

!!!Bardzo elegancko prezentowałeś sie w reportażu telewizyjnym

- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Nie nagrałem przypadkiem, bo widziałem przypadkiem. Jesteś sekundę albo dwie, przebiegasz tuż przed kamerą, w dalszym planie i trochę dłużej filmowany jest Adam Flisak. Relacja przeze mnie widziana była w telewizji regionalnej.