mieszkańcy Arbuzowej grożą blokadą trasy

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Paweł100
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 49:42
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ludziowiec pisze:
Paweł100 pisze:
lipton pisze: Abstrahując już od tego - uważajcie na ten odcinek (około 30 metrów). Sugeruję bardzo tam zwolnić lub nawet przejść do marszu. Jest bardzo, bardzo nierówno i łatwo o skręcenie kostki!
Biegnąc przez ten odcinek miałem zamiar zażartować, że pewnie organizator zapomniał powiadomić biegaczy o punkcie przepaku na zmianę butów :bum:
Oczywiście, to niezbyt wysokich lotów żart, ale ten odcinek, jeśli mogę użyć sformułowania, "nie licował" z pozostałą częścią trasy.
Licował, licował :) Chociaż przestrzegałem przed tym fragmentem, to trzeba przyznać organizatorom, że... zasypali doły. Biegnąc tydzień wcześniej można było tam połamać nogi, podczas maratonu było już równo. Bardzo pozytywne zaskoczenie!
PKO
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

PawelS pisze: uparcie co rok dymam do Berlina. I co rok, odkąd FMW wzięła się za organizację tej imprezy, po przeczytaniu wpisów na forum utwierdzam się w przekonaniu, że słusznie robię :bum:
eeee, to jeszcze nic
ja, po samym przeczytaniu wpisów na forum, potrafiłbym zgnoić każda imprezę
od berlina poczynając :hej:
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ