ja mam nadzieję wpisać sobie coś w okolicach 2:87:43Adam Klein pisze:Widzę już oczyma wyobraźni wiele ciekawych wyników
Komentarz do artykułu Koszulka Maratonu Warszawskiego 2013
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
mnie jednak najbardziej zaskoczył materiał. i jak rozumiem nie będzie to koszulka adidaśka
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 52:10
- Życiówka w maratonie: brak
Ja zwykle jestem sceptycznie nastawiony do takich "oryginalnych" pomysłów. Lubię korzystać z koszulek z poszczególnych biegów, kiedy sobie biegam treningowo, a zwłaszcza jak są to koszulki techniczne. Obawiam się, że znalezienie mazaka "niezmywalnego" w praniu okaże się niemożliwe. Najprawdopodobniej więc, czeka mnie bieganie na treningach z pięcioma ósemkami na piersi albo stwierdzenie, że taka koszulka ze swoją "nadoryginalnością ósemkową" nadaje się tylko głęboko do szafy. Myślę, że duża większość biegaczy po maratonie nawet nie będzie szukała mazaka tylko pozostawi niezmieniony ósemkowy schemat i po kilku pytaniach ciekawskich "o co chodzi z tymi ósemkami" również wrzuci ją do szafy.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Uczestnicy biegu maratońskiego otrzymują eventowe koszulki techniczne, uczestnicy Biegu na Piątkę koszulki bawełniane.brzdek93 pisze:Wiadomo coś o koszulkach dla zapisanych do biegu na piątkę?
http://www.maratonwarszawski.com/aktual ... szawskiego