zdjęcia z biegu
-
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć
wiecie może kiedy będą zdjęcia w serwisie fotomaraton? możecie też podać linki gdzie wstawiali ludzie na picase czy coś takiego ja oglądałem zdjęcia jedynie na maratonypolskie.pl i z chęcią oglądnę więcej jak ktoś ma.Pozdrawiam
wiecie może kiedy będą zdjęcia w serwisie fotomaraton? możecie też podać linki gdzie wstawiali ludzie na picase czy coś takiego ja oglądałem zdjęcia jedynie na maratonypolskie.pl i z chęcią oglądnę więcej jak ktoś ma.Pozdrawiam
-
- Dyskutant
Witam,
Trochę dziwna sprawa z FotoMaraton.pl. W piątek ok. południa była możliwość pobrania kilku bezpłatnych zdjęć sponsorowana przez firmę FIAT. Wieczorem tego samego dnia już tej opcji nie było. Czy komuś udało się pobrać te zdjęcia? Pozdrawiam.
Trochę dziwna sprawa z FotoMaraton.pl. W piątek ok. południa była możliwość pobrania kilku bezpłatnych zdjęć sponsorowana przez firmę FIAT. Wieczorem tego samego dnia już tej opcji nie było. Czy komuś udało się pobrać te zdjęcia? Pozdrawiam.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Ja również pobrałem zdjęcia bez problemu1910 pisze:Witam,

- radslo1
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:53
- Życiówka w maratonie: 3:21:47
Ja też pobrałem. Nie będę płacił Fotomaratonowi za zdjęcia prawie 50 zł. Nie chodzi o kasę ale tam jest z 5-6 ujęć czasami po 7,8 bardzo podobnych zdjęć czyli mam zapłacić prawie 10 zł za 1 zdjęcie? Spadówa.
-
- Stary Wyga
nom ja miałem 64 zdjęcia z czego chyba 27 było z adidasa i fiata przez jakiś czas do pobrania za darmo pozostało ok 35 zdjęć z czego może z 6 było okej bo reszta to byłem za daleko,albo się powtarzały.Więc pobrałem parę zdjęc adidasa i fiata i wydrukowałem a z pozostałych podobają mi się z 2-3 zdjęcia może skuszę się na 1 ale wątpie .Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Dysk mi padł, czy ktoś może umieścić to na jakimś serwerze i wkleić tu linka?
Będę bardzo wdzięczny
Będę bardzo wdzięczny

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
Skorzystaj z tego:f1web pisze:Dysk mi padł, czy ktoś może umieścić to na jakimś serwerze i wkleić tu linka?
Będę bardzo wdzięczny
http://www.doktorpc.warszawa.pl/odzyski ... szawa.html