Komentarz do artykułu Tak się to robi w Ameryce! Relacja z Boston Marathon 2013

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
KRZYSIEKBIEGA
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31.16
Życiówka w maratonie: 2:23;47

Nieprzeczytany post

Fajna relacja, jestem ciekaw czy gdybyś Bartosz z medalem na piersi przeszedł się w poszukiwaniu pracy to miałbyś też wiele ofert..:)

pracujesz w Cyfrze plus i nie załatwiłeś transmisji live z Orlen maratonu w Warszawie?:)
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2013, 10:21 przez KRZYSIEKBIEGA, łącznie zmieniany 1 raz.
Żyje po to, by biegać
PKO
rufuz

Nieprzeczytany post

Na dzikim zachodzie rzadzili Billy The Kid i inni kowboje a w Bostonie odbyl sie juz pierwszy maraton :ble:
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:54
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dobra robota!
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
grish
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:00:35

Nieprzeczytany post

Podpisuję się obydwoma rękami pod tym co i jak zrelacjonował Bartek - dla mnie start w tym maratonie to przeżycie warte każdego z wyrzeczeń...
"Cza­sem życie mści się na człowieku, dając mu to, cze­go chce"
A. Perez-Reverte
SirM
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 44:57
Życiówka w maratonie: 03:29:31

Nieprzeczytany post

Świetnie się czytało. Normalnie poczułem klimat :)
Aż chce się startować w takich imprezach :)
Awatar użytkownika
pil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:42:40
Życiówka w maratonie: 03:29:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

świetnie napisane, lekko i konkretnie ;) :taktak:
Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/pil00
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Super relacja, wielkie gratulacje i czapka z głowy przed Bartkiem za wspaniałą przygodę i osiągnięcie sportowe!

P.S. Chciałoby się czytać jednym tchem, ale wzrok mi co chwila wracał do pierwszego z lewej pana na górnym zdjęciu. Czy ktoś obznajomiony mógłby mi wyjaśnić, co ten pan robi ze swoimi nogami i biodrami? Czy tak ma być? Czy to piętno kilometrów (na którym pi razy oko była fota robiona)?
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Super opisane przeczytałem jednym tchem i praktycznie mnie zatkało.Słyszałem ,że w USA jest wszystko perfekcyjnie zorganizowane i to było widać po ataku terrorystycznym wzór niedościgniony do którego nasze władze nawet nie chcą dorównywać bo im tak wygodnie.Ale że organizacja jest tak fantastyczna to normalnie raj dla maratończyka aż się nie chce wieżyc .Wielka jest przepaść miedzy USA a Europą podobnie jak Polski do europy.Ale tak naprawdę w tym wszystkim to nastawienie ludzi do życia i innych jest najważniejsza .Na szczęście w Polsce bieganie robi się modne wiec jest szansa przynajmniej z czasem Europe dogonić.Ja bym podsumował że byleś w raju dla maratończyka :) Co do ataku zwyrodnialców islamskich kobieta która dopingowała i urwało jej nogi dostanie protezy takie jak to w stanach są norma czyli najbardziej zaawansowane technicznie powiedziała że wcześniej zawsze kibicowała a teraz zacznie w tych protezach biegać w maratonach .Fantastyczni ludzie..
Obrazek
Awatar użytkownika
Bartek Olszewski
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: 2:25:16
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dziękuję wszystkim za gratulacje i pozytywne komentarze. Naprawdę bardzo się cieszę, że podobała wam się relacja. Na bloga http://warszawskibiegacz.pl/ wrzuciłem jeszcze galerię oraz opis samego biegu (widać tam, jak źle taktycznie to pobiegłem), jak kogoś interesuje to serdecznie zapraszam.

Chciałem też zaznaczyć, że pracuję w Cyfrowym Polsacie a nie Cyfrze+, ta ostatnio nie ma za dobrej opinii :D Ale Krzysiek, będę powoli pracował nad relacjami live, zaczynam od pracy u podstaw :) A pracę bym znalazł od ręki, obok potrzebowali kogoś do pizzy, 15$ za godzinę :)

Zdjęcie z Mebem spoko, ale spotkanie z Rodgersem to 100 razy większe przeżycie jednak.

Co do organizacji w Polsce to taka Warszawa i Poznań moim zdaniem całkiem dobrze sobie radzą. Zwyczajnie są takie rodzynki jak Boston, NY, Londyn do których ciężko nawet równać. Ale myślę, że drugą ligę spokojnie jesteśmy w stanie doścignąć. Więcej ludzi biega, więcej sponsorów, lepsze imprezy. Zobaczymy jak w tym roku wypadnie Warszawa i Poznań. Na bank będą nowe rekordy frekwencji.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ