Hej....ja chetnie.....milo pisze:Witam wszystkich planujących bieg na 3:45..Mój numer startowy 4554,bedę biegł swój pierwszy maraton,plan treningowy w zasadzie zrobiony,połowka w Tarczynie 16 września 1:38:53..planuję pobiec wg zasady wolniej zacząć i przyspieszać,tak biegłem Tarczyn i mam wrażenie że to bezpieczna taktyka,szczegóły tutaj..http://feelrace.com/fr.pl?ds=42&hh=03&m ... CO&pg=Exec Wolałbym nie biec sam,najlepiej w małej grupie ale nie za balonikiem,bo będzie tłok i problemy na wodopojach,więc start za grupą 3:40 a bieg na 3:44...Chyba że będzie moc i można będzie docisnąć w końcówce..![]()
Jeśli ktoś chciałby tak to rozegrać to zapraszam.![]()
Piotrek
Plan tez wykonalem czy wytrzymam zobaczymy. Ale nie ma grupy na 3:40 wiec muismy biec np: 5:15/km - 5:18/km, wtedy bedziemy przed balonikiem na 3:45 i blisko koncowego wyniku 3:40. Biegam z Garminem 305 wiec tempo moge kontrolowac. I masz racej fajniej sie biegnie w 3-5 osób. To moj 7 Maraton i mam juz troszke respektu i obaw:):):). W Dębnie na 28 km odcieło mi prąd:):):). Jesli jestes zainteresowany daj znac...
Pierwsze 5 km chciałbym sie trzymać mimo wszystko balonika żeby adrenalina mnie nie poniosła. A przed pierwszym wodopojem możemy lekko przyspieszyć.
moj adres; eigmarkowicz@interia.pl
Edek