ABN AMRO Marathon Rotterdam 2012
- buddha
- Wyga
- Życiówka na 10k: 38:58
- Życiówka w maratonie: 3 h 12 min
Postanowiłem że mój wiosenny maraton odbędzie się właśnie w Rotterdamie. Data jak wiedzą zainteresowani 15 kwietnia 2012r. Czekam na cenne wskazówki i sugestie osób biorących udział w imprezie w poprzednich latach (gdzie spać, zjeść, jak najlepiej dotrzeć na miejsce). A może wspólny wyjazd? Pozdrawiam zdecydowanych i myślących o Holandii 

Po Holandii to został mi "niesmak" po maratonie w Amsterdamie (organizacja do bani i fatalna trasa
)
ale o Rotterdamie czytałem sporo pochlebnych opinii 

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W tym roku zaliczyłem swój pierwszy maraton właśnie w Rotterdamie. Pojechaliśmy autem z kolegą i żonami.
Spaliśmy w hotelu w miejscowości Zoetermeer. Dzień przed startem pojechaliśmy odebrać pakiety startowe, w centrum było bardzo trudno zaparkować. W biurze zawodów wszystko szło bardzo sprawnie. W niedzielę na start wybraliśmy się kolejką podmiejską.
Udaliśmy się na start do swoich sektorów. Atmosfera na starcie i przez całe 42km niesamowita!!! Tłumy ludzi dopingujących, zespoły muzyczne co kilka kilometrów, byłem pod wielkim wrażeniem. Trasa płaska jedynie trzy niewielkie podbiegi na most. Debiut zaliczony czas netto 2:46,59. Polecam warto tam wystartować. Teraz zapisałem się do Paryża który jest w tym samym dniu co Rotterdam.
Życzę powodzenia
Spaliśmy w hotelu w miejscowości Zoetermeer. Dzień przed startem pojechaliśmy odebrać pakiety startowe, w centrum było bardzo trudno zaparkować. W biurze zawodów wszystko szło bardzo sprawnie. W niedzielę na start wybraliśmy się kolejką podmiejską.
Udaliśmy się na start do swoich sektorów. Atmosfera na starcie i przez całe 42km niesamowita!!! Tłumy ludzi dopingujących, zespoły muzyczne co kilka kilometrów, byłem pod wielkim wrażeniem. Trasa płaska jedynie trzy niewielkie podbiegi na most. Debiut zaliczony czas netto 2:46,59. Polecam warto tam wystartować. Teraz zapisałem się do Paryża który jest w tym samym dniu co Rotterdam.
Życzę powodzenia

- Maciej_J
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:38:25
- Życiówka w maratonie: 3:19:07