Krótka historia maratonu Dbam o Zdrowie w Łodzi

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
SlazElk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 40:26
Życiówka w maratonie: 02:57:59

Nieprzeczytany post

Mam dużo miłych wspomnień z Arturówkiem – biegłem tam w latach 80-tych Textilcross na 33 kilometry. Pomimo, że często mieszkam w bliskiej okolicy Lasu Łagiewnickego ale jakoś się składa, że wole biegać po Parku Krajobrazowym Wzniesień Łódzkich – Kalonka, Borchówka, Bogini i okolice a wieczorami po mieście ponieważ niestety w Arturówku można sobie łatwo nogę skręcić nawet przy świetle dziennym.
PKO
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Miara jest pomysl na bieg... Mikolajowe czapki, urok Lasu Lagiewnickiego, tor wokol PGE Areny, kamienice Lodzi, maraton w Wesolej... Te znam i tam wroce. To sie liczy. Moim zdaniem co innego maraton po Lodzi, a co innego crossy po Lesie i okolicach. Od przybytku glowa nie boli :)
Awatar użytkownika
Iwan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

SlazElk pisze:.... a wieczorami po mieście ponieważ niestety w Arturówku można sobie łatwo nogę skręcić nawet przy świetle dziennym.
Przesadzasz... las to las! 7 lat biegam- nic nie skręciłem. No... czasami na piwo. :oczko:
Drogi kolego, przez środek Lasu Łagiewnickiego wiedzie ul. Wycieczkowa. Od ul. Strykowskiej do szpitala dziecięcego jest oświetlona latarniami. Do tego, równolegle do Wycieczkowej mamy w dyspozycji asfaltową "ścieżkę dla rowerów". Słowem sam miód... Więc biegaj i nie grymaś. :hejhej:
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
Awatar użytkownika
SlazElk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 40:26
Życiówka w maratonie: 02:57:59

Nieprzeczytany post

Nie grymaszę wyrażam osobiste prefeferencje. Cieszę się z Lasu Łagiewnickiego.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ