Łódź Maraton Dbam o Zdrowie-Zapisy ruszają!!!

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
ja_arek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A mnie smieszy troche dyskusja o 20pln. Wyjdziesz na piwo z kumplem i wydasz więcej lub z dzieciakami na zakupy zresztą jest 1000 innych rzeczy tego typu na które takie sumy wydajesz i nie zastanawiasz sie właściwie nad tym.
Czas kosztyuje. Chcesz go miec więcej to zapłać 20 zł za niego więcej i nie jęcz bo gra nie warta świeczki. Maraton to tez problem dla orga i jego potrzeby tez trzeba zrozumieć.
I nie piszcie o "że nie wszystkich stać" bo mnie mdli jak czytam taką demagogię w opdniesieniu do astronomicznej sumy 20pln.
PKO
Awatar użytkownika
janior
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:53:45
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie no, kolega mnie źle zrozumiał ;)
Zwróciłem jedynie uwagę na fakt, że Łódź inaczej podchodzi do tematu niż inne miasta.
Regulamin jest taki jaki jest i albo się dostosujemy, albo wybierzemy inną imprezę, co nie
znaczy, że nie można wypowiadać swojego zdania na jego temat.
Ja startuję w Łodzi ale zapiszę się nie wcześniej niż w lutym, nikt nie wie
co się w tak odległym horyzoncie czasowym może wydarzyć.
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

Oj tam oj tam - zapisanie się to tylko dodatkowa motywacja - jeśli coś stanie na przeszkodzie we wzięciu udziału w biegu zazwyczaj można odsprzedać pakiet. Dla mnie zapisanie się wcześniej jest dodatkową motywacją. Mogę wtedy ułożyć sobie spokojnie trening i dodatkowo przyciskać siebie, że nie ma lekko - trenujemy, bo maraton za x dni ;)

Inna sprawa - mój kumpel który wyznaje filozofię zapisywania się na ostatnią chwilę - nie załapał się na tegoroczne Biegnij Warszawo, tak samo na Bieg Niepodległości. Miał biec połówkę w Toruniu za 2 tyg. i nie pobiegnie, bo wcześniej nie zarezerwował sobie terminu i powiedział znajomym, że jedzie z nimi gdzieś tam (w momencie gdy zorientował się, że to termin biegu stwierdził, że głupio mu to już odkręcać ;)).

Niech więc każdy robi co chce, jego sprawa.
Obrazek
Because Running Sucks
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ