Ankieta dla biegaczy - Uczestników Półmaratonu Warszawskiego

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
zabortom
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 41:37

Nieprzeczytany post

Witam,

Mam na imię Tomek, jestem studentem Fizjoterapii i obecnie piszę pracę licencjacką na temat amatorskiego biegania długodystansowego. Dokładniej interesują mnie zwyczaje biegowe (treningowo-startowe), przebyte kontuzje, wśród uczestników Półmaratonu Warszawskiego. I stąd moja gorąca prośba o wypełnienie ankiety, którą znajdziecie pod poniższym linkiem:

http://mysurveylab.com/pageTag/SurveyCa ... 72e6168b1/

Ankieta nie jest długa i wypełnienie jej nie zajmie więcej niż 5 minut.

Będę bardzo wdzięczny za jej wypełnienie i pomoc mi. W podziękowaniu, jeśli ktokolwiek miałby ochotę mogę udostępnić wyniki badania w formie zbiorczych tabel/wykresów. Jeśli ktoś chciałby je zobaczyć proszę o zgłaszanie zapotrzebowania :)

Z góry bardzo dziękuję za pomoc
PKO
Awatar użytkownika
zabortom
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam,

Bardzo dziękuję wszystkim tym, którzy pomogli mi i wypełnili już ankietę :) Aby próba była wystarczająca i umożliwiała wnioskowanie brakuje mi jedynie 15 ankiet. To już nie dużo... Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Z góry dziękuję :)
Awatar użytkownika
zabortom
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Słuchajcie, Wasza frekwencja przy wypełnienu ankiety mnie zadziwiła!!!
Baaardzo Wam dziękuję za wielką pomoc i liczne jej wypełnienie :) Mam już wystarczającą ilość odpowiedzi aby przystąpić do analiz. Z pewnością wyjdą ciekawe wyniki i wnioski, którymi nie omieszkam się z Wami podzielić. Kiedy będą gotowę na pewno dam znać i podzielę się wiedzą na temat naszych kontuzji, boleści i dolegliwości związanych z bieganiem :)

Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki :)

pozdrawiam, zabortom
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ