[14.05.2011] IX Międzynarodowy Bieg Skawiński - 10 km

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
myśka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ale na szczęście są też domyślni truchtacze - czt. ja - którzy nie pchają się na przód i dają ją wyprzedzać po lewej :)
PKO
adam_k
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 39:52
Życiówka w maratonie: 3:50

Nieprzeczytany post

Bosy biegacz pewnie też myślał że zaleci pierwszy z tym wózkiem :) a co myśleli ludzie którzy zaparkowali samochody w okolicy rynku to już nie mam pojęcia... ale takie niedociągnięcia to nie problem :) Gdyby było ze 4 stopnie mniej to była by to impreza idealna :) aaa jeszcze zapomnialem dodać sprinterów idących marszem po 1 km :D przynajmniej śmiesznie jest
Awatar użytkownika
luke81
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:54:53

Nieprzeczytany post

Takie uroki biegów masowych :oczko: Ja bym się jeszcze doczepił do miejsca w którym woda była podawana na trasie ( zaraz przed nawrotem ) , ale i tak jestem bardzo zadowolony i jak dla mnie impreza była bardzo udana.
kuba41094
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 44:31

Nieprzeczytany post

adam_k ja miałem 44:31 wiec musialem ciebie 10m przed meta wyprzedzić (wysoki,17 lat,na sprincie dobieglem do mety ) :hahaha:
Życiówka i pierwszy bieg na 10km-44:31
15km-1:23:25
1km-3:06
adam_k
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

coooooooooooooooooo :O tylko nie mów że coś fajnego dostałeś :P ja sobie odpusciłem ostatnie kilkaset metrów i nie przyspieszałem... za rok będzie rewanż :)
kuba41094
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 44:31

Nieprzeczytany post

Nie dostałem nic bo nie jestem ze Skawiny :ech: A co do biegu to zle ustawiona meta-za zakretem :grr:
Życiówka i pierwszy bieg na 10km-44:31
15km-1:23:25
1km-3:06
adam_k
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

aaa no to mnie uspokoiłeś :P na liście wydrukowanej byłem 6 w gminie.. jak wyczytał 6 miejsce to już zrobiłem krok do przodu, a tu się okazało że jeden przede mną im się nie wydrukował
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać

Nieprzeczytany post

adam_k to za rok powalczymy o to 6 te miejsce ;)
adam_k
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

najpierw trzeba się dowiedzieć co dostali :P
justmario
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

adam_k pisze:aaa no to mnie uspokoiłeś :P na liście wydrukowanej byłem 6 w gminie.. jak wyczytał 6 miejsce to już zrobiłem krok do przodu, a tu się okazało że jeden przede mną im się nie wydrukował
Myśłałem, że za to wytyczanie trasy dostaniecie z Bogilem co najmniej telewizor na pół , a tu takie faux pas :hej:
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie, nie mario pomyliłeś osoby ;)

Widział ktoś gdzieś jakieś fotki?
adam_k
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

ja tylko wyniki widziałem.. http://www.online.datasport.pl/results377/ Jednak okazuje się że trzeba by było mieć 42 minuty na to 6 miejsce :) Na tej roboczej liście nie wydrukowali 3 osób... Swoją drogą - fajny medal
http://www.online.datasport.pl/results3 ... p=16:01:07 tutaj łatwo siebie znaleźć na zdjęciu :)
Awatar użytkownika
zolek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35:42
Życiówka w maratonie: 3:05:30

Nieprzeczytany post

Firma Datasport odstawiła fuszerę na tym biegu. To głównie przez firmę obsługującą czasy był taki obsuw zawodów i błędy w wynikach w kategorii gminy i energetyków, a może i innych. Sam musiałem chodzić i wyjaśniać, że tym razem (niestety) wygrał Paweł ze Skawiny, a na pierwszym miejscu na liście, która wisiała na tablicy i u Stawiarza byłem ja. I dobrze, że tak zrobiłem, bo byłby kwas. Pawła w ogóle nie było na liście Mistrzostw gminy mimo, że w wynikach open jak byk stało: SKAWINA. Co do miejsca 6-tego, to akurat po nagrodę wyszedł mój znajomy, który rok temu był 5-ty, a wtedy nie został sklasyfikowany. Z kolei 2 lata temu w wyniku podobnego zamieszania odbierałem puchar za 1 miejsce od pani w urzędzie kilka dni później, a nie z rąk burmistrza stąd wniosek, że na przyszłość trzeba się pilnować. A czy jest o co walczyć? Jeeest. Nad moją głową półka z 8 pucharami z czego 7 pochodzi ze Skawiny. Do tego bon do sklepu biegacza (za 6 miejsce chyba plecaczek lub coś w tym stylu). W tym roku dałem ciała (chodzi o wynik). Jestem niestety gatunkiem zimnolubnym , więc jak za rok będzie lampa 30 stopni to macie duże szanse. Aha, a telewizor zgarnął mój brat - fuksiarz. To dopiero jego 3 bieg. Ja mam zaliczone 40 biegów i nigdy nic nie wylosowałem...
adam_k
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

kilka fotek: http://www.skawina-21century.yoyo.pl/index1.html
już 2 dni mineły i dalej nikt zdjęć nie zgrał :P ? na trasie widziałem kilku fotografów :)
http://www.youtube.com/watch?v=1oNqanK1qwA 05:04 najlepsza akcja >_>
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

http://www.biegskawina.pl/index.php/strony_id_121.html
Na stronie biegu pojawiło się kilka filmików.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ