bieg

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
brylant1993
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam pytanie bo mnie interesuje ten Maraton Łódz to był by mój pierwszy maraton i sie do niego staram przygotować pod prenumerate Runners
A pytanie to Czy moge wystartować w Maratonie????Jeszcze nie mam 18 lat tylko ok mi brakuje 4 miesiecy bo w sierpniu koncze a bardzo mi na tym zależy wrecz marzeniem było ukończyć Maraton bo to mój pierwszy bo myśle sobie że to coś pięknego przebiec 42km195m.....Tylko problem czy moge czy musze poczekać dopiero po 18????ehhh bym chciał przed tzn Mój 1Maraton była by Łódz,......Bo z Kutna jestem D D D prosze bardzo o szybką odpowiedz........................................................................................jak coś email-brylek1993@onet.pl lub na podstronie tej co napisałem pzdr p p p d d d
PKO
koreek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pewnie nie mozesz... regulamin bedzie dostepny w poniedzialek podobno..
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Musisz w trakcie zapisów ściemnić z wiekiem, nikt tego nie sprawdzi.
michal drelich
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Musisz w trakcie zapisów ściemnić z wiekiem, nikt tego nie sprawdzi.
sprawdzi, sprawdzi...
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

michal drelich pisze:
Adam Klein pisze:Musisz w trakcie zapisów ściemnić z wiekiem, nikt tego nie sprawdzi.
sprawdzi, sprawdzi...
:)

Oj tam, chłopak się rwie do biegania a wy mu jakieś biurokratyczne przeszkody stawiacie. :)
maciej65
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Santiago pisze: jeśli przy odbieraniu pakietu startowego będzie proszony o dowód/czy paszport
Dowód można wyrobić od 13 roku życia, nie trzeba czekać do skończenia 18.
Jest to tzw. dowód tymczasowy a jedyne co odróżnia go od zwykłego to data ważności - 5 lat a nie 10 jak przy normalnym.
A kto przy weryfikacji zawodników w biurze zawodów sprawdza datę urodzenia :oczko:
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pewnie, że można kombinować. Ale postawcie się na miejscu organizatora. Osoba z biura zawodów nie zauważy, że chłopak nie ma ukończonego 18 roku życia, bo zasugerował się dowodem, a więc bezprawnie został dopuścił go do biegu. I ten chłopak na trasie padnie na serce. Wtedy rodzice, którzy sami namawiali organizatora do przymknięcia oka, pójdą do sądu, żeby "ukarać zbrodniarzy, odpowiedzialnych za śmierć biednego dziecka". Ale jeśli będzie pisemna zgoda rodzica, a organizator dopuszcza coś takiego w regulaminie to ok...
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adamie tymi słowami bardzo mnie zawiodłeś

Tompoz
Tompoz
Awatar użytkownika
Grzegorz_K13
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:33:50
Życiówka w maratonie: 02:37::01

Nieprzeczytany post

Jeśli nie Łódź to poczekaj do jesieni, wtedy będzie od groma maratonów, a po za tym przygotujesz się lepiej :bleble:
AZS AWF WARSZAWA

PB Maraton 02:37:01
Awatar użytkownika
pawel-lodzmaraton
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

na brak weryfikacji to bym nie liczył ;)
tomrie
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka w maratonie: 3,28

Nieprzeczytany post

była taka historyjka o 5 latku hinduskim który maraton przebiegł..a tu stary koń chce trochę polatać
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ