bieg
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam pytanie bo mnie interesuje ten Maraton Łódz to był by mój pierwszy maraton i sie do niego staram przygotować pod prenumerate Runners
A pytanie to Czy moge wystartować w Maratonie????Jeszcze nie mam 18 lat tylko ok mi brakuje 4 miesiecy bo w sierpniu koncze a bardzo mi na tym zależy wrecz marzeniem było ukończyć Maraton bo to mój pierwszy bo myśle sobie że to coś pięknego przebiec 42km195m.....Tylko problem czy moge czy musze poczekać dopiero po 18????ehhh bym chciał przed tzn Mój 1Maraton była by Łódz,......Bo z Kutna jestem D D D prosze bardzo o szybką odpowiedz........................................................................................jak coś email-brylek1993@onet.pl lub na podstronie tej co napisałem pzdr p p p d d d
A pytanie to Czy moge wystartować w Maratonie????Jeszcze nie mam 18 lat tylko ok mi brakuje 4 miesiecy bo w sierpniu koncze a bardzo mi na tym zależy wrecz marzeniem było ukończyć Maraton bo to mój pierwszy bo myśle sobie że to coś pięknego przebiec 42km195m.....Tylko problem czy moge czy musze poczekać dopiero po 18????ehhh bym chciał przed tzn Mój 1Maraton była by Łódz,......Bo z Kutna jestem D D D prosze bardzo o szybką odpowiedz........................................................................................jak coś email-brylek1993@onet.pl lub na podstronie tej co napisałem pzdr p p p d d d
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Musisz w trakcie zapisów ściemnić z wiekiem, nikt tego nie sprawdzi.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
sprawdzi, sprawdzi...Adam Klein pisze:Musisz w trakcie zapisów ściemnić z wiekiem, nikt tego nie sprawdzi.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
michal drelich pisze:sprawdzi, sprawdzi...Adam Klein pisze:Musisz w trakcie zapisów ściemnić z wiekiem, nikt tego nie sprawdzi.

Oj tam, chłopak się rwie do biegania a wy mu jakieś biurokratyczne przeszkody stawiacie.

-
- Stary Wyga
Dowód można wyrobić od 13 roku życia, nie trzeba czekać do skończenia 18.Santiago pisze: jeśli przy odbieraniu pakietu startowego będzie proszony o dowód/czy paszport
Jest to tzw. dowód tymczasowy a jedyne co odróżnia go od zwykłego to data ważności - 5 lat a nie 10 jak przy normalnym.
A kto przy weryfikacji zawodników w biurze zawodów sprawdza datę urodzenia

- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pewnie, że można kombinować. Ale postawcie się na miejscu organizatora. Osoba z biura zawodów nie zauważy, że chłopak nie ma ukończonego 18 roku życia, bo zasugerował się dowodem, a więc bezprawnie został dopuścił go do biegu. I ten chłopak na trasie padnie na serce. Wtedy rodzice, którzy sami namawiali organizatora do przymknięcia oka, pójdą do sądu, żeby "ukarać zbrodniarzy, odpowiedzialnych za śmierć biednego dziecka". Ale jeśli będzie pisemna zgoda rodzica, a organizator dopuszcza coś takiego w regulaminie to ok...
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
- Grzegorz_K13
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:33:50
- Życiówka w maratonie: 02:37::01
Jeśli nie Łódź to poczekaj do jesieni, wtedy będzie od groma maratonów, a po za tym przygotujesz się lepiej 

AZS AWF WARSZAWA
PB Maraton 02:37:01
PB Maraton 02:37:01
- pawel-lodzmaraton
- Dyskutant
na brak weryfikacji to bym nie liczył