II Bieg Raszyński
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32.55
- Życiówka w maratonie: 2.38
Ja planuje sie wybrać, byłem w tamtym roku, dobrze zorganizowana impreza.
R.S.
- jaackaal
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:52:04
- Życiówka w maratonie: brak
Byłem na tych zawodach i ogólnie mi się fajnie biegło. Trasa oznaczona w miarę czytelnie, nie było bałaganu na mecie po ukończeniu zawodów. Droga prawie że równa tylko jeden podbieg był nieduży, ale przy takim wietrze w twarz dawał się we znaki.
Trochę mi się nie podobało, że trzeba było czekać 40 minut od przybiegnięcia ostatniego zawodnika na metę, na dekoracje zwycięzców i wynik losowania nagród (loteria). A co się działo podczas ogłaszania wyników zostawię bez komentarza
jedynie powiem, że zaobserwowałem (chyba nie tylko ja) sporo wpadek, ale dzięki temu było śmiesznie
Ktoś jeszcze brał udział w tych zawodach ?
Trochę mi się nie podobało, że trzeba było czekać 40 minut od przybiegnięcia ostatniego zawodnika na metę, na dekoracje zwycięzców i wynik losowania nagród (loteria). A co się działo podczas ogłaszania wyników zostawię bez komentarza

Ktoś jeszcze brał udział w tych zawodach ?
- mefju
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 54:25
- Życiówka w maratonie: brak
Ja brałem;-) Trasa OK, wiatr w pysk bardzo niefajny. Życiówka poprawiona o 2 minuty... choć mogło być lepiej, ale sprint na starcie (biegłem na samym końcu a i tak na pierwszym kilometrze miałem 5:15) spowodował, że potem trochę zabrakło mi siły na ostatnim kółku;-/ ale i tak super.jaackaal pisze:Ktoś jeszcze brał udział w tych zawodach ?
Ogłoszenia wyników nie widziałem, bo 3 minuty po dobiegnięciu siedziałem już w samochodzie - musiałem do pracy zdążyć na 14.
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Ja po biegu pojechałam do domu na obiad i akurat zdążyłam na dekorację 

- Grzegorz_K13
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:33:50
- Życiówka w maratonie: 02:37::01
Ja też byłem na tym biegu, był to ostatni sprawdzian przed maratonem w Krakowie.
Był to mój debiut na tym dystansie, uzyskałem czas 00:39:08...jestem zadowolony. Trasa była dobrze zorganizowana...gorzej z aurą, były 2 proste pod wiatr i naprawdę było wtedy ciężko biec
Jeśli chodzi o dekoracje i loterie to dla mnie czas jej odbycia był porażką...nie czekałem i pojechałem do domu.
Był to mój debiut na tym dystansie, uzyskałem czas 00:39:08...jestem zadowolony. Trasa była dobrze zorganizowana...gorzej z aurą, były 2 proste pod wiatr i naprawdę było wtedy ciężko biec

Jeśli chodzi o dekoracje i loterie to dla mnie czas jej odbycia był porażką...nie czekałem i pojechałem do domu.
AZS AWF WARSZAWA
PB Maraton 02:37:01
PB Maraton 02:37:01