Jaka koszulka ???

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
tolek
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45,32
Życiówka w maratonie: 3.51.20

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie.Mam pytanie odnośnie koszulki na pół maraton warszawski.Jak będzie wyglądać i czy dostaniemy w pakiecie ? .czy ta techniczna na stronce to jest to ? :niewiem:
biegam sobie i już
PKO
Awatar użytkownika
pixos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:42
Życiówka w maratonie: 3:58

Nieprzeczytany post

Techniczna wersja pokazana na stronie to koszulka dostępna za dodatkową opłatą (bodajże 60 zł). W pakiecie startowym jest (a przynajmniej zazwyczaj była) zwykła koszulka bawełniana z nadrukiem odnoszącym się do bieżącej edycji biegu (coś w stylu logo) i reklamami sponsorów. W zeszłym roku było trochę duże logo careffoura na plecach, niektórzy byli w niej na zakupach myleni z obsługą sklepu ;-). Jaka koszulka będzie w tym roku, wiedzą chyba tylko organizatorzy.

Pozdrawiam
tolek
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45,32
Życiówka w maratonie: 3.51.20

Nieprzeczytany post

:uuusmiech: dzięki .szkoda bo ta techniczna mi się podoba ale 60 zł to dla mnie za dużo i tak mnie ta przyjemność sporo kosztuje 80 startowe +dojazd itp.robi się kilka setek :szok
biegam sobie i już
Saamed
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 38:25
Życiówka w maratonie: 3:20:59

Nieprzeczytany post

A jak przedstawia się sprawa z rozmiarówką. Podobno rok temu była zawyżona. Chciałbym zamówić sobie na pamiątkę koszulkę techniczną i zastanawiam się nad rozmiarem. Mam 178 cm wzrostu i ciut większe barki niż tradycyjny biegacz. Może ktoś podpowiedzieć?
Awatar użytkownika
mariod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Proponuję L
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ