Maraton warszawski-czy zdążę się przygotować?

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
protom
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czesc,
zastanawiam się nad startem w tegorocznym maratonie warszawskim. nie wiem czy dam radę, wiec bede wdzieczny za wszelką radę:)
mam 20 lat, ze sportem zawsze było mi po drodze. gimnazjum-bieganie(1000m-2:58), liceum- rower mtb(treningi, starty. np 340km w 16h). Teraz przez rok nic nie robiłem. w maju zacząłem biegać. czerwiec-nic(sesja).Do maratonu pozostało Pixdrzwi 11 tyg. Czy zdążę się przygotować tak zeby nie miec zadnego uszczerbku na zdrowiu??nie chodzi mi o 3h:) chcę to poprostu przebiec:)

DZIEKI!
PKO
Awatar użytkownika
td0
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

protom pisze:Czesc,
zastanawiam się nad startem w tegorocznym maratonie warszawskim. nie wiem czy dam radę, wiec bede wdzieczny za wszelką radę:)
mam 20 lat, ze sportem zawsze było mi po drodze. gimnazjum-bieganie(1000m-2:58), liceum- rower mtb(treningi, starty. np 340km w 16h). Teraz przez rok nic nie robiłem. w maju zacząłem biegać. czerwiec-nic(sesja).Do maratonu pozostało Pixdrzwi 11 tyg. Czy zdążę się przygotować tak zeby nie miec zadnego uszczerbku na zdrowiu??nie chodzi mi o 3h:) chcę to poprostu przebiec:)

DZIEKI!
Przygotuj się porządnie ... do Maratonu Warszawskiego 2011.
Albo na wiosnę w Krakowie.
:) Tomek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ