MOŻLIWOŚĆ STARTU NA TARTANIE

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
fotman
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wiele osób pewnie chciałoby wystartować i sprawdzić się na tartanie.
Jest taka możliwość dla mężczyzn, którzy ukończyli minimum 35 lat i kobiet, które ukończyły minimum 30 lat.

Można wystartować w Toruniu na Mistrzostwach Polski Weteranów Lekkiej Atletyki, które odbedą się w dn. 2010.06.26-27.

Stąd można pobrać komunikat i wstąpny program zawodów (nie chce się pobierać przez IE, przez Firefox jest OK): link
Tutaj można znaleźć wyniki z poprzednich lat: link

Poziom amatorski, choć zdarzają się też mocni, jak na swój wiek, zawodnicy. Podział na kategorie wiekowe. Dobra zabawa i możliwość sprawdzenia się w organizowanych i sędziowanych na serio zawodach na stadionie.
Warto startować w kolcach, ale nie jest to konieczne- jak ktoś wcześniej nie biegał w takich butkach, to lepiej gwałtownie nie próbować.
Ostatnio zmieniony 02 cze 2010, 15:46 przez fotman, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
PKO
jass1978
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:42

Nieprzeczytany post

Niestety obowiązki nie pozwalają mi jechać tak daleko na zawody, ale w przyszłym roku pewnie się skuszę. Zwłaszcza, że kiedy przeanalizowałem wyniki to stwierdziłem (ku swojemu zdziwieniu), że spoko załapałbym się na pudło w kategori. Do tej pory myślałem, że na bieżni to tylko totalni prosi startują. Dzięki Fotman za super informację! A co do kolców, to jak nigdy w życiu nie miałem takich butów na nogach to na stare lata chyba lepiej nie ryzykować bo można zrobić sobie krzywdę.
Awatar użytkownika
fotman
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Jutro początek zawodów. Startuje ktoś poza mną?
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ