Czy mógłby ktoś podrzucić linki do imprez biegowych na Słowacji (najlepiej do kalendarza imprez)? mieszkam blisko granicy, mógłbym się tam wybrać na jakieś zawody, ale nie wiem gdzie szukać informacji.
Z góry dziękuję!
zawody na Słowacji
- golon4
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:42
- Życiówka w maratonie: 03:32:22
- Kontakt:
Cze, też jestem z Gorlic ale nie mam czym jeździć na Słowację na Biegi bo nie mam jeszcze prawkajass1978 pisze:Czy mógłby ktoś podrzucić linki do imprez biegowych na Słowacji (najlepiej do kalendarza imprez)? mieszkam blisko granicy, mógłbym się tam wybrać na jakieś zawody, ale nie wiem gdzie szukać informacji.
Z góry dziękuję!
Link do kalendarza Słowackiego biegów : www.beh.szm.sk
Pozdro
- golon4
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:42
- Życiówka w maratonie: 03:32:22
- Kontakt:
Teraz trochę pasuje ze startami ale jakby coś to będę pisał Ci na priv o fajnych biegach gdzie można było by się wybrać na wakacjach czy we wrześniu, teraz chce trochę potrenować pod szlifować formę, a po Gorlicach gdzie biegasz ??:)
Może umówilibysmy się w który dzień na jakie rozbieganie czy trening wspólny ??:) ja biegam po Parku Miejskim
Jak znajdę fajny bieg w kalendarzu to napiszę Ci o nim i byśmy się wybrali
a od jak dawna już biegasz ??:) startowałeś na Naftowym w Gorlicach ?? ja biegałem połówkę i nabiegałem 1h 23min 05sek 16miejsce w Open i 3 do 29lat co mnie nie nagrodzili ;/
Może umówilibysmy się w który dzień na jakie rozbieganie czy trening wspólny ??:) ja biegam po Parku Miejskim

Jak znajdę fajny bieg w kalendarzu to napiszę Ci o nim i byśmy się wybrali

a od jak dawna już biegasz ??:) startowałeś na Naftowym w Gorlicach ?? ja biegałem połówkę i nabiegałem 1h 23min 05sek 16miejsce w Open i 3 do 29lat co mnie nie nagrodzili ;/