zawody na Słowacji

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
jass1978
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:42
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy mógłby ktoś podrzucić linki do imprez biegowych na Słowacji (najlepiej do kalendarza imprez)? mieszkam blisko granicy, mógłbym się tam wybrać na jakieś zawody, ale nie wiem gdzie szukać informacji.
Z góry dziękuję!
PKO
lhx

Nieprzeczytany post

Już niedługo Visegrad Maraton. Na pewno jest to bieg zasługujący na uwagę.
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:42
Życiówka w maratonie: 03:32:22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jass1978 pisze:Czy mógłby ktoś podrzucić linki do imprez biegowych na Słowacji (najlepiej do kalendarza imprez)? mieszkam blisko granicy, mógłbym się tam wybrać na jakieś zawody, ale nie wiem gdzie szukać informacji.
Z góry dziękuję!
Cze, też jestem z Gorlic ale nie mam czym jeździć na Słowację na Biegi bo nie mam jeszcze prawka
Link do kalendarza Słowackiego biegów : www.beh.szm.sk
Pozdro
jass1978
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:42
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzięki za informację. Golon, jeśli chcesz to się możesz ze mną zabrać. Jak masz namiary na jakiś ciekawy bieg to daj cynk to pojedziemy.
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:42
Życiówka w maratonie: 03:32:22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Teraz trochę pasuje ze startami ale jakby coś to będę pisał Ci na priv o fajnych biegach gdzie można było by się wybrać na wakacjach czy we wrześniu, teraz chce trochę potrenować pod szlifować formę, a po Gorlicach gdzie biegasz ??:)
Może umówilibysmy się w który dzień na jakie rozbieganie czy trening wspólny ??:) ja biegam po Parku Miejskim ;)

Jak znajdę fajny bieg w kalendarzu to napiszę Ci o nim i byśmy się wybrali :)
a od jak dawna już biegasz ??:) startowałeś na Naftowym w Gorlicach ?? ja biegałem połówkę i nabiegałem 1h 23min 05sek 16miejsce w Open i 3 do 29lat co mnie nie nagrodzili ;/
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ