LINK
ZAPISY
Z tego co widzę to nie ma w terminarzu na stronie bieganie.pl, więc informuję, że dnia 06.04.2008r. odbędzie się półmaraton dookoła jeziora Żywieckiego. Trasa wspaniała, aczkolwiek uważana przez biegaczy za trudną. Trasa z atestem. Atrakcyjne nagrody (zwycięzca wśród mężczyzn otrzyma 800zł, a kobieta która zwycięży 500zł).
Półmaraton dookoła Jeziora Żywieckiego 06.04.2008r
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Z Żywca miała być relacja video. Ale, niestety są inne priorytety i nie mam teraz możliwości zrobienia tego. Nie jest to w każdym razie wina Jarkovskiego.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Nie, on spisał się znakomicie, to po stronie montażu są problemy. Czasowe.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No - Ci którzy czekali na firlm doczekali sie. Dzisiaj wieczorem wrzucimy w końcu relację.
Sorry za opóźnienie.
Sorry za opóźnienie.
- marsowa
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki za relację. Szkoda, że tylkoczołówka się załapała, cóż, jak rozumiem, to ma być większa motywacja do poprawy wyników 
Tym razem ja pozwolę sobie wyręczyć organizatorów. W najbliższą sobotę odbędzie się kolejny bieg z cyklu "Złotej 50". 15 km dla panów i 5 km dla pań w Radziechowach. INFO.
Swoją drogą to dziwi mnie trochę podejście organizatorów, nawet dokładnie nie wiadomo ile i kiedy jest biegów w całym cyklu. Chyba, że ja nie potrafię tego znaleźć.

Tym razem ja pozwolę sobie wyręczyć organizatorów. W najbliższą sobotę odbędzie się kolejny bieg z cyklu "Złotej 50". 15 km dla panów i 5 km dla pań w Radziechowach. INFO.
Swoją drogą to dziwi mnie trochę podejście organizatorów, nawet dokładnie nie wiadomo ile i kiedy jest biegów w całym cyklu. Chyba, że ja nie potrafię tego znaleźć.