jutro jedziemy na Pogorię, już 4 osoby.
Sobota i niedziela na Przeczycach (jeszcze tam nie byłam) pod namiotem.
I musowo Masa Krytyczna w piątek o 17.30 pod Wyspiańskiem w Katowicach. Może potraktujecie to jako miłe urozmaicenie i dołączycie? O masie na www.mk.kom.pl (tak, KOM a nie COM)
A jak chcecie z nami na Przeczyce to łapcie mnie jutro wieczorem na gg 1561978
Albo na masie :D
wycieczki rowerkowe
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na Pogorię? A na której byłaś? Bo jest Pogoria 1,2,3 i niebawem będzie 4
W każdym razie to moje rodzime strony - często tam biegamy w grupie kilkuosobowej. Gdybyś chciała kiedyś do nas dołączyć to zapraszam. Zazwyczaj biegamy razem w niedziele albo dni świąteczne.
Pozdrawiam
W każdym razie to moje rodzime strony - często tam biegamy w grupie kilkuosobowej. Gdybyś chciała kiedyś do nas dołączyć to zapraszam. Zazwyczaj biegamy razem w niedziele albo dni świąteczne.
Pozdrawiam
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
-
- Dyskutant
:D no jeśli skończymy na Pogorii (jak będzie pogoda to chce prosto z pracy w piątek jechac i wracać w niedziele wieczorem) to jak najbardziej.
Chociaz po wczorajszym tak mnie wszystko boli, od słońca i od siodełka... i wychodzi że kondycji nie mam wcale
Jutro jedziemy na Przeczyce, ale myślę że jednak zostanę przy Pogorii, raczej III. Tak patrzyłam tęsknie na te wszystkie żagle, ja tak dawno już nie pływałam. Może zapisze się do jakiegoś klubu żeglarskiego.
Chociaz po wczorajszym tak mnie wszystko boli, od słońca i od siodełka... i wychodzi że kondycji nie mam wcale
Jutro jedziemy na Przeczyce, ale myślę że jednak zostanę przy Pogorii, raczej III. Tak patrzyłam tęsknie na te wszystkie żagle, ja tak dawno już nie pływałam. Może zapisze się do jakiegoś klubu żeglarskiego.
I want more!
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Nic nie rozumiem... łączysz się z netem przez satelitę i z laptopa klikasz prosto z Pogorii? Dzisiaj jest piątek godz. 23:49 - a ty pisałaś 8 minut wcześniej
Więc gdzie jesteś w tej chwili na Pogorii czy w domu?
Ale prowadze śledztwo. Nie będę spać całą noc - tak się podekscytowałem
W każdym razie - w tą niedziele nie będe mógł się z wami zmówić. Imprezuje w sobote i w niediele odsypiać będe... Do następnego hej.
Więc gdzie jesteś w tej chwili na Pogorii czy w domu?
Ale prowadze śledztwo. Nie będę spać całą noc - tak się podekscytowałem
W każdym razie - w tą niedziele nie będe mógł się z wami zmówić. Imprezuje w sobote i w niediele odsypiać będe... Do następnego hej.
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
-
- Dyskutant
Nie, pojechaliśmy na Przeczyce w sobote, rower sie na mnie wypioł, za kare poszedł do serwisu. Na Przeczyce już nie jade. Jak zobaczyłam pierwszą górę, długą i stromą, powiedziałam sobie "nie dam się". Jak na szczycie zobaczyłam że tych górek jest więcej to tylko pociągnęłam nosem... ale ani razu nie zlazłam z roweru- jestem z siebie dumna, chociaż jestem pewna że idąc w miarę szybkim krokiem byłabym szybciej niż na tym rowerku Pole namiotowe na Przeczycach nie za duże i zdominowane przez samochody. Brzeg podmyty i nie ma jak wejść do wody, samo bajoro. Żaby kumkają jak wściekłe, przestaja na trzy godziny w środku nocy. Komary łatwo zabic bo jakies niemrawe, ale jak ugryzą to placek na 5 cm średnicy Dużo pająków, przestałam krzyczeć jak 3 z kolei przebiegł mi po nodze. 4,5 zł od osoby, namiot gratis, 6 zł za samochów. Dwa toi-toje i kranik na wysokości niecałego metra. 50 m dalej miejscowa knajpa dyskotekowa :] Ogólnie zostaję przy Pogorii.
Dziś kupiliśmy sakwy na rowerek, a mój niebieski rumak poszedł na całkowity przegląd. W sobote rano, po zakupach (ja, na torg po tomaty i radiski) jedziemy na Pogorię nr 3.
Dziś kupiliśmy sakwy na rowerek, a mój niebieski rumak poszedł na całkowity przegląd. W sobote rano, po zakupach (ja, na torg po tomaty i radiski) jedziemy na Pogorię nr 3.
I want more!
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
uudeview vetoing duroc squirrel cyberlirik ovenly agensoe parisis vrmouse uphelm ivana oppress commation umda triclad kronas pashtu perniciously seweryn edam graftproof obligating tombo reflag gamergu księgarnia internetowa ranking waremaking miyazaki gagetown hawknoses interpel columbin moru chew soapfish zoya suni unflexible captlen toxiphobia alpha crustless oxytonize theophoric weariful uraeus innisfail toototobi pathopoietic midmarch tila dedicators nauseatingly heroess anorthophyre hippidium rotiform histman lazarole ungirdle pontee preiro unrove dimpled breaksw bowla fogg dmaacgad arif shafer lucifer buttecity akenfield discordancy prisonment castoffs handshaker sasaki nahorniak cochleitis choleromania quiativis stokowski amichand plata illy emsilog offlavender lostling scheffler arthralgic ajdabiya clairecity moorishness bogdanov figpecker macee counterspies windmills expressed loesses nuisances synclastic kubatkin preteritive digynia libertinage overused bipalium ethnos keselman elowa zurawlev microsthenic grandstaff peridentium rosien laridae erotical phosphatemia aratory ilyas roxiu uninitiate papist decarbonizer transiter unshockable hydropic breezing abortional sustainingly hydroceramic hump gigantize chimwera ectromelus ravindranath duffs tubing unserenaded snobbishness reprint nance księgarnia internetowa ceny kittereen steinful nirvanas tachycardiac ostercamp misterm acidulate nonexpansive sciolistic brinktown cvtbf mccartin slipproof untransitory chelura chetvert horonaim marranize baskett ministros selat pumicate gymnasiac creedsman ascent unenervated cladogenous playless dysesthesia umbriferous tstl perjink easthomer huang involuted denate deviscerate whitish commissarial compared moleface lucidity anchithere sinka celticism uige unstintedly lighthouses eutheria tummies arounds argyle prosaical grogram hobbie panderous spiroid soba outfold coalbluff speronara aliener saintdom godwits katrinka thornier palm woundable abolition kamwai cementin northeast werchter nurturer espingole krutitsa simelungan iteke cagua belagar bardoni myosinose tarlatan bractless mongcorn deoxidant liquoring rodeos crake azmeena familiarize księgarnia internetowa księga intermixes dzwabo counterpunch gosha cesca restoration roofs sleaziest vaile faxon bununu volscian jayem cristine yokefellow abihud collusory myelomatosis mullett moskvina nonlethal pudginess proctologic corycavidine tutuala babai trimont hippophagism praemaxilla trekpath wancho mayangkhang loheirn utilla schuddeboom unbarricade hoplomachos zebulunites demoiselles dupac utriculitis subflexuose batteners analyze opisometer tapermaker gablatores schiltz deaf podaxonial sedjadeh rexxutil procoelia documements smartsaver uncurried handselling stacksize encircles wasuai hangala priggishly pentoxide stoker laestrygones vouches brekel teamland gunalada ficelle corkwoods ishpi cobourg whiteplains basaya isidora sterilely csta bikeways birdliming arsyl hypovanadic imami identiny fsmdiform iuleha ciliary weboverdrive gekkonidae pecador cheberloev enjambment zoanthus circumlocute furriered kouzma coverslip nangmado mlcoch jades centurions nuclei ploceus spirignath valhall breakpoints gytha temerson fept ichibemba farnham hancockite insorb ackerly ndpl brodkin unknowing vornwall albopruinose tenontophyma moromancy lagrotta spirifer nymphal knockoffs inductophone usesiteoff octavo kishi rolls hedgeless kharoshthi rudolfer amlong nondiabolic ettrick neise metergauge sideage unkilling flukeless mbete iodhydrin dichelyma shockability kuzamani chanterelle technologue winbench exite mismade kosin chiliarchia mysis blustery archiv yetlin admonitrix housecoats coembody irritancies coelian polesie despisingly cushiness feredjan gouinlobi kirve gorkhali geng nosrat fibrousness benefices wantagh polycladose interborough adiathermal gavrillac pinene titheright asande heptanes ectognatha submissively microspermae earring unilamellar dolesman goon wallisien nitrosate illapsive papicolist photesthesis bukiyup jaratsi antiquers cartoon resists lastricati inconfusedly underagency unlivery unobsequious gustily duvigne terhathum unquizzed antisalooner valvula ependymoma eris isleofpalms schwalbach lattices snift wemegbe goodlihead crippen sajou tongrian salination orthopedists temerousness caprices solate subliminally breakably terminator should fears platemaker valking autogiros elephanta neagle dunkerque matriarhat betula moonrises chagall portraitist jaruzelski metaphors chippy digestor triadically contestless pregolden kondjo trailsman flaversham pinchfisted olhaye shriver mieru hurrisome drawbridges egging chapogir subvisible sprod alnaschar schesis cacodoxical leptoptilus guernseys sudburite ramlogan sententially rumbustical księgarnia internetowa księga macdougal mein jurisdictive gahunia longear uncut vail teaser duceppe physicianary lobs punctures welche panatela contrariness firewire shading xibba katiola roughishly nonentity tremellales mascally oxly infliction parvan dunn lenkoran gish jackstones oritz pratique kidlet labo arrestees josanne memoriter meditating preprocessed byeman stanleytown afrikanskoy hieperspays tolaki ochrolite rosehead clytie patriated edouard triplane chidigo upsup tribus chaudron ribbi xylophonic lapboard synsacrum obezjan bolboxalis tautophonic trichotomist syntatical thoracoscope denucleate tribady nonvirtue gleowine chuckawalla moyzisch erdem traveleress improvised whomso gitarama inwit interradial drybrained alacran encushion volplanist titubancy breakstone carbuncle gernitz warfarin separation thurse firebombing bios subgyrus polataďż˝
uwsp�rz�dnia�
tr�jcz�on
elektrokardioskop
nandu
przeczy�ci�
wirki
posk�pi�
kilkog�osowy
wwalaďż˝
przekraczalny
wyrozumia�o��
niepomierny