Powrot cenzora
- CENZOR
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witam wszystkich po pewnej nieobecności,
Minął jakiś czas, od kiedy wykonywałem moje ulubione zajęcie, czyli cenzurowanie. Nie oznacza to jednak, że mnie z Wami nie było - pilnie śledziłem losy Forum, a nawet próbowałem mimochodem cos pisać - jak możecie zauważyć postów (w sensie liczby) troche się nazbierało, tylko... gdzie one są? Ano czasem CENZORA tez cenzurują - cóż - takie życie.
Ale do rzeczy. Postanowiłem odezwać się, ponieważ uderzyła mnie wzrastająca liczba błędów ortograficznych na Forum. Pomyślałem zatem, że w ramach usprawniania i unowoczesniania naszego pieknego Forum, przydałaby sie możliwość dokonywania pewnych automatycznych korekt, co pozwoliłoby te niedoskonałości wyeliminować.
Ponieważ jednak wiem, że to Forumowicze decydują o Forum (no i rzecz jasna, Pan Administrator), proponowałbym rozpisanie swego rodzaju ankiety - jesli uznacie to, Kochani, za stosowne, proszę o umieszczanie tu propozycji slów/haseł/zwrotów, które Waszym zdaniem sa rażące, niewłaściwe itp. oraz propozycji ich zastępników. Oczywiście wszystko z myślą o poprawie jakości naszego wspaniałego miejsca wirtualnych spotkań.
Może posłużę przykładem: czytając (zamknięty już, wiem) wątek dotyczący przeprowadzki z Forum, uderzyła mnie pięknem swojej prostoty przypowieść o Rzymie. No wlaśnie - Rzymie - zauważylem od razu, iż do nazwy tej pięknej stolicy kulturowej wkradł sie złośliwy błąd - chochlik wlaściwie. Dlatego moja pierwsza propozycja to: nie Żym ale Rzym!
Bardzo proszę o zgłaszanie (konstruktywnych) opinii w tej sprawie.
Pozdrawiam serdecznie
Minął jakiś czas, od kiedy wykonywałem moje ulubione zajęcie, czyli cenzurowanie. Nie oznacza to jednak, że mnie z Wami nie było - pilnie śledziłem losy Forum, a nawet próbowałem mimochodem cos pisać - jak możecie zauważyć postów (w sensie liczby) troche się nazbierało, tylko... gdzie one są? Ano czasem CENZORA tez cenzurują - cóż - takie życie.
Ale do rzeczy. Postanowiłem odezwać się, ponieważ uderzyła mnie wzrastająca liczba błędów ortograficznych na Forum. Pomyślałem zatem, że w ramach usprawniania i unowoczesniania naszego pieknego Forum, przydałaby sie możliwość dokonywania pewnych automatycznych korekt, co pozwoliłoby te niedoskonałości wyeliminować.
Ponieważ jednak wiem, że to Forumowicze decydują o Forum (no i rzecz jasna, Pan Administrator), proponowałbym rozpisanie swego rodzaju ankiety - jesli uznacie to, Kochani, za stosowne, proszę o umieszczanie tu propozycji slów/haseł/zwrotów, które Waszym zdaniem sa rażące, niewłaściwe itp. oraz propozycji ich zastępników. Oczywiście wszystko z myślą o poprawie jakości naszego wspaniałego miejsca wirtualnych spotkań.
Może posłużę przykładem: czytając (zamknięty już, wiem) wątek dotyczący przeprowadzki z Forum, uderzyła mnie pięknem swojej prostoty przypowieść o Rzymie. No wlaśnie - Rzymie - zauważylem od razu, iż do nazwy tej pięknej stolicy kulturowej wkradł sie złośliwy błąd - chochlik wlaściwie. Dlatego moja pierwsza propozycja to: nie Żym ale Rzym!
Bardzo proszę o zgłaszanie (konstruktywnych) opinii w tej sprawie.
Pozdrawiam serdecznie
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Henryku, a co ma znaczyc, "chcieli mnie wygonić"?! Mnie też chcieli, ale w końcu sami wylecieli
))
Wal z grubej rury Heniuś, masz moje przyzwolenie (z cenzorem załatwię jakby co)
))
no to prosimy

Wal z grubej rury Heniuś, masz moje przyzwolenie (z cenzorem załatwię jakby co)

no to prosimy
[b]99% DOBRZE = 100% ŹLE![/b]
-
- Dyskutant
wydaje mi się, że instytucja cenzora jest tu zupełnie niepotrzebna.
Oj Lutku - trzeba poprawic... (CENZOR)
Jesteśmy wszyscy duzi a szkoła nas nauczyła i wychowała.
Oj Lutku - trzeba poprawic... (CENZOR)
Jesteśmy wszyscy duzi a szkoła nas nauczyła i wychowała.
-
- Dyskutant
Widze CENZORZE, ze masz magiczne, dla mnie zupelnie niewyobrazalne mozliwosci.
Czy dopuszczasz posty bez polskich znakow.
Bardziej sie zastanawiam, czy ty aby nie jestes zlosliwym szkodzacym CENZOREM.
He?
Czy dopuszczasz posty bez polskich znakow.
Bardziej sie zastanawiam, czy ty aby nie jestes zlosliwym szkodzacym CENZOREM.
He?
-
- Stary Wyga
Już napisałem, ale ocenzurowałem... Po co będę strzępił język. Mądrzy wiedzą o co chodzi, a do głupich i tak nie dotrze, więc szkoda awantury.Quote: from monka on 11:04 pm on July 5, 2004
Wal z grubej rury Heniuś, masz moje przyzwolenie
-
- Wyga
Cenzor nie - osoba poprawiająca błędy ortograficzne - TAK
MD
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
Porównując pisownię i wypowiedzi piszących tu osób do innych internetowych stron (przykładowo typu onet - dodaj komentarz
) to jest świetnie. Wydaje mi się, że błędy ortograficzne i inne wynikają głównie z pośpiechu przy pisaniu. Duża część naszych Forumowiczów korzysta po prostu z komputerów w pracy.

gregoz
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Co za amator z CENZORA - poucza a sam nie używa polskich liter... co to zabrakło "ł" "ę" "ą" itd....
Jak się brać do roboty to porządnie !!!
Jak się brać do roboty to porządnie !!!
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- CENZOR
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Witam serdecznie
Najmocniej przepraszam za ten brak polskich liter - już poprawiłem ten karygodny błąd, jednak nadal czekam na opinie w poruszanej na wstępie kwestii.
Najmocniej przepraszam za ten brak polskich liter - już poprawiłem ten karygodny błąd, jednak nadal czekam na opinie w poruszanej na wstępie kwestii.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Poczułem sie wywołany do tablicy, powiedziano mi o tym poście.
Wydaje mi się, że to ja kiedyś załozyłem użytkownika CENZOR.
Teraz nie wiem co się dzieje, wygląda rzeczywiście na jakąś manipulację. Ja tutaj nie piszę.
Ten ktoś jest w stanie jak mi sie wydaje administrować. Liczba postów na to wskazuje - 10 tys - nikt tutaj tyle nie ma.
Wydaje mi się, że to ja kiedyś załozyłem użytkownika CENZOR.
Teraz nie wiem co się dzieje, wygląda rzeczywiście na jakąś manipulację. Ja tutaj nie piszę.
Ten ktoś jest w stanie jak mi sie wydaje administrować. Liczba postów na to wskazuje - 10 tys - nikt tutaj tyle nie ma.