Piątkowe (18 czerwcowe) Życie Warszawy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dowiedzieliśmy się, że w piątkowym z 18 czerwca Życiu Warszawy , pojawił się artykuł o SBBP. Jeżeli ktokolwiek posiada ten egzemplarz to prosimy o pozostawienie i udostępnie go nam. W podziękowaniu..... aktyw SBBP 

Ibex
- Wojand
- Wyga
Hi
Posiadam Życie Warszawy z 18 czerwca, przejrzałem dokładnie całe, ale o SBBP jest nie artykuł, tylko krótka wzmianka (str 27 Rekreacja) w Aktywny Weekend o sobotnim spotkaniu przy szlabanie na Podleśnej. Jeśli nadal jesteś zainteresowany to mogę gazetę Ci przekazać, a nie będzie to trudne bo biegam w Lesie Kabackim.
Fan SBBP
Wojand
Posiadam Życie Warszawy z 18 czerwca, przejrzałem dokładnie całe, ale o SBBP jest nie artykuł, tylko krótka wzmianka (str 27 Rekreacja) w Aktywny Weekend o sobotnim spotkaniu przy szlabanie na Podleśnej. Jeśli nadal jesteś zainteresowany to mogę gazetę Ci przekazać, a nie będzie to trudne bo biegam w Lesie Kabackim.
Fan SBBP
Wojand
-
- Zaprawiony W Bojach
Kledziku, nie mam dostêpu do skanera, ale przepiszê tych kilka akapitów i Ci wy¶lê mailem. Nie spodziewaj siê jednak zbyt wiele - artykulik traktuje g³ównie o korzy¶ciach, jakie daje rekreacyjne uprawianie sportów róznych. SBBP jest wymieniony jako jedna z opcji.