Quote: from Olek on 11:32 am on June 17, 2004
Jest jeszcze taka możliwość, że czar Fredzia jest tak silny,że wystarczy że on się przeniesie a za nim cała reszta. ......
:hahaha
Nie licze na to.
A przejrzystość na biegajznami się napewno poprawi.
Mi tez to przeszkadza.
Ale przeciez nic na siłę.
Ja poczułem poprostu jakiś ....smutek.
Że wielokrotna inercja adamma na reagowanie na cokolwiek na bieganie.pl - wpływa także na nas.
Ile to juz było rozmów, że nie ma administratora, watki zniknęły więc sięp rzenieśmy.
I co?
I nic !!!
Bo w nas tez jest inercja.
Ja to forum lubiłem.
Ale i hubert (chyba huymanchew? i kingeri i romek) - proponowali adamowi nie raz pomoc ze sie za biora za to i owo. Nie mówiąc juz o tym, że naprawdę wychodzimy na debili, że godzimy się na to, żeby funkcjonowac na forum gdzie nie ma administratora.
Powinno ich byc kilku.
A my - jak bezwolne owce.
Mamy naprawde niesamowitego farta i może jakąś jednak zbiorową siłę że przez tyle czasu potrafilismy poradzić sobie z utrzymaniem forum na kulturalnym poziomie prawie bez ingerencji administratora.
Ja nikogo nie chcę namawiać.
Ale - biegajznami.pl - jest na razie - jeszcze nieprzejrzyste, ma takie czy inne felery. Już zgłosiłem to i owo Bennetowi.
Wy też spóbujcie - zobaczymy jak tam jest. Nic na siłe.
Przecież - forum to wy. Jak będziecie chcieli sie spotykać na bieganie.pl- to możecie.
Ale nawet jak się wchodzi na strone główną biegajznami.pl - to widąc że ta strona żyje. Ktoś o nią dba. Są nowe informacje. Ktoś tam sie interesuje bieganiem i wszystkim co wokół.
Ja idę tam spóbowac jak jest. Olek napisał ze jest duzo innych forów - ale poco mnozyć nowe? Tam juz sa sportowcy amatorzy a przecież na wzajemnej wymianie myśli nam zależy a nie na dyskusji w gronie tych samych 5-ciu osób.
Trzeba będzie jeszcze wypromować biegajznami.pl - żeby był bardziej naturalny dopływ "świezej krwi" - i mam nadzieję ze to się uda.