PRZEPROWADZKA NA forum BIEGAJZNAM.PL

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Padła propozycja ogólnej przeprowadzki z forum biegania.pl na forum prowadzone na stronie www.biegajznami.pl

Część z nas już tam jest! :)

Zachęcamy więc do zapoznania się z ofertą tego serwisu i do aktywności na tym forum. Jak zrobi to wystarczająco wielu z nas - to nadal będziemy będziemy największym forum.
A korzyści z takiego posuniecia wydają się duże. Serwis biegajznami.pl stale się rozwija, ewoluuje, współpracuje z firmami ze sprzętem często mają zniżki dla użytkowników itd. Niedługo będę stroje klubu biegajznami.pl

A szata graficzna się ciągle zmienia. Choć to nie ona w końcu biegajznami.pl zdobi:)
Któż jak Bóg!
PKO
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i jeszcze w temacie walnąłem byka.
Oczywiście chodzi o BIEGAJZNAMI.PL
Któż jak Bóg!
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Mikael on 10:52 am on June 17, 2004

Część z nas już tam jest! :)

I przestaniemy cierpieć na rozdwojenie jaźni! :)
Któż jak Bóg!
MarekC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

:hahaha: :ble: :hahaha:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

dobra.
ponieważ adamm nie wydaje się interesowac tym forum - pewnie uważa że i tak wszyscy tu będa pisali - to od dzisiaj przenoszę się na biegajznami.pl mimo że wizualnie męczy mnie ono trochę.
W tych miejscach gdzie na bieganie.pl byłem aktywnym dyskutantem dam znać, że już tutaj pisac nie będę.
Jeśli byście proponowali jakąś zmasowaną kampanię informacyjną dla forumowiczów to oczywiście mogę się włączyć.
No i w tym watku być moze jeszcze chwilę popiszę bo pewnie będą pytania o powody przeprowadzki.
Awatar użytkownika
Ojla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:43:37
Kontakt:

Nieprzeczytany post

To do spotkania na biegajznami.pl :) .
Czy ktoś mający chwilę czasu mógłby w każdym temacie (Trening, Zdrowie, PPP, itd) założyć wątki informujące o przeprowadzce? Ja niestety wracam po przerwie na szkolenie i niestety dziś i jutro jestem mało mobilna :( .
Jola
Pozdrawiam, Jola
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Próbuję coś takiego namieszać.
Któż jak Bóg!
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mi się wydaje, że może najważniejszym dorobkiem Forum jest środowisko biegaczy jakie skupił i dlatego zmiany, których konieczność jest chyba oczywista, jednocześnie są sporym wyzwaniem. Gdybyśmy działali razem możnaby chyba zminimalizować straty. Dlatego ważne jest aby możliwie jak najwięcej osób wypowiedziało się co do przyszłych działań. Teraz jest tak, że dyskutuje wąskie grono zwolennikow konkretnego rozwiązania, nie padł ani jeden głos przeciwny.

Jest jeszcze taka możliwość, że czar Fredzia jest tak silny,że wystarczy że on się przeniesie a za nim cała reszta. ...... Mimo wszystko uważam, że powinniśmy szeroko omówić ew. działania. Dopiero co założony zostal przenosinowy wątek, więc poczekajcie trochę na głosy forumowiczów.
biegowa recydywa
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W sumie to zabawne - nikt nie zaproponował przenosin ... no, np. na Maratony Polskie. Poza tym jest kilka innych kompletnie pustych forow w sam raz do wykorzystania.  ;)

(Edited by Olek at 11:43 am on June 17, 2004)
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja się jeszcze zastanowię..zresztą i tak już tam jestem od dłuszego czasu...tutaj także.
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja nie moge byc aktywny na forum biegajznami.pl ,z powodu niepamietac hasla /brak opcji przypomniec/,
poza tym dla mnie jest malo przejrzyste :(
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
Awatar użytkownika
gregoz68
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z pewnością się stąd nie wyniosę. Codziennie witamy nowych użytkowników. To coś znaczy. Chyba, żeby to wszystko jakoś automatycznie (i przejrzyście) się dokonało. Ja niestety nie wiem jak :( Zawsze można być tu i tu.
gregoz
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Byku, a próbowałeś zapytać Benneta o hasło? Może się da przywrócić.

Co do innych forów, np z maratonów to już chyba dopiero zaczęło się wybrzydzanie na estetykę...

No i biegajznami w sumie wyrosło stąd...
Któż jak Bóg!
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Quote: from Olek on 11:32 am on June 17, 2004
Jest jeszcze taka możliwość, że czar Fredzia jest tak silny,że wystarczy że on się przeniesie a za nim cała reszta. ......  
:hahaha

Nie licze na to.
A przejrzystość na biegajznami się napewno poprawi.
Mi tez to przeszkadza.
Ale przeciez nic na siłę.

Ja poczułem poprostu jakiś ....smutek.
Że wielokrotna inercja adamma na reagowanie na cokolwiek na bieganie.pl - wpływa także na nas.
Ile to juz było rozmów, że nie ma administratora, watki zniknęły więc sięp rzenieśmy.
I co?
I nic !!!
Bo w nas tez jest inercja.
Ja to forum lubiłem.
Ale i hubert (chyba huymanchew? i kingeri i romek) - proponowali adamowi nie raz pomoc ze sie za biora za to i owo. Nie mówiąc juz o tym, że naprawdę wychodzimy na debili, że godzimy się na to, żeby funkcjonowac na forum gdzie nie ma administratora.
Powinno ich byc kilku.
A my - jak bezwolne owce.
Mamy naprawde niesamowitego farta i może jakąś jednak zbiorową siłę że przez tyle czasu potrafilismy poradzić sobie z utrzymaniem forum na kulturalnym poziomie prawie bez ingerencji administratora.

Ja nikogo nie chcę namawiać.
Ale - biegajznami.pl - jest na razie - jeszcze nieprzejrzyste, ma takie czy inne felery. Już zgłosiłem to i owo Bennetowi.
Wy też spóbujcie - zobaczymy jak tam jest. Nic na siłe.
Przecież - forum to wy. Jak będziecie chcieli sie spotykać na bieganie.pl- to możecie.
Ale nawet jak się wchodzi na strone główną biegajznami.pl - to widąc że ta strona żyje. Ktoś o nią dba. Są nowe informacje. Ktoś tam sie interesuje bieganiem i wszystkim co wokół.

Ja idę tam spóbowac jak jest. Olek napisał ze jest duzo innych forów - ale poco mnozyć nowe? Tam juz sa sportowcy amatorzy a przecież na wzajemnej wymianie myśli nam zależy a nie na dyskusji w gronie tych samych 5-ciu osób.

Trzeba będzie jeszcze wypromować biegajznami.pl - żeby był bardziej naturalny dopływ "świezej krwi" - i mam nadzieję ze to się uda.
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Właśnie miałem napisać to co już Fredzio zapodał. Więc nie napiszę.

Przymusu nie ma. Jest PROPOZYCJA. To nie to samo dla niezorientowanych:)
Któż jak Bóg!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ