FREDZIO, gratuluję!!!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
anezka
Spokojnie.
To jest konsekwencja wielu historii które miały tu na forum miejsce.
Bądź konsekwentna i wszystko będzie ok.
Czy możesz powiedzieć w jakim czasie przebiegłaś półmaraton ?
Spokojnie.
To jest konsekwencja wielu historii które miały tu na forum miejsce.
Bądź konsekwentna i wszystko będzie ok.
Czy możesz powiedzieć w jakim czasie przebiegłaś półmaraton ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
anezka, 1:49 w maratonie, czy półmaratonie? Sorry, że pytam, ale tam były chyba dwa dystanse?Quote: from anezka on 11:45 am on June 9, 2004
1:49:39 debiut
ENTRE.PL Team
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Anezko, nie jesteś pierwszą, którą ten człowiek wziął na ząb! Nieznosi ludzi wyjątkowych, mających silną osobowość. Musiałabyś znać historię tego forum - jak pogonił organizatora maratonu warszawskiego (emte), administratora (adamm), Henryka i innych- dlatego, bo byli nieprzeciętni. Mnie zwalcza bo wyczuwa, że mam dość jego napastliwej zaborczości. Dobrze wiemy, że Ty również jesteś nieprzeciętna - myślę, że doskonale pływasz i znasz się na tym co robisz.
Nie podawaj Jemu swojego nazwiska, bo nie jest osobą wiarygodną, nawet gdyby połowa tego forum dała się mu zwieść.
Na tym forum jest wiele osób bardzo ciekawych i warto ich poznawać, wiekszośc z nich jest spoza W-wy, i dlatego ten "warszawianin" sobie tak pozwala!
Nie podawaj Jemu swojego nazwiska, bo nie jest osobą wiarygodną, nawet gdyby połowa tego forum dała się mu zwieść.
Na tym forum jest wiele osób bardzo ciekawych i warto ich poznawać, wiekszośc z nich jest spoza W-wy, i dlatego ten "warszawianin" sobie tak pozwala!
[b]99% DOBRZE = 100% ŹLE![/b]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Zpytalem sie o to, zeby znaleźć Cię na liście wyników z Łodzi.
Jesteś tam i bardzo sie cieszę, że jesteś realna osobą. I gratuluję debiutu.
I przepraszam Cię w imieniu wszystkich za te posądzenia.
A tak z ciekawości powiedz ile średnio robisz ruchów ramion w kraulu na basenie 25-cio czy 50-cio metrowym?
Ja się chwalić nie będe bo jestem totalnym amatorem ale jak widzę na basenie że ktoś dobrze pływa, to zaraz zacznam liczyć ile ruchów robi.
Jesteś tam i bardzo sie cieszę, że jesteś realna osobą. I gratuluję debiutu.
I przepraszam Cię w imieniu wszystkich za te posądzenia.
A tak z ciekawości powiedz ile średnio robisz ruchów ramion w kraulu na basenie 25-cio czy 50-cio metrowym?
Ja się chwalić nie będe bo jestem totalnym amatorem ale jak widzę na basenie że ktoś dobrze pływa, to zaraz zacznam liczyć ile ruchów robi.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
anezka - widziasz takie tu mamy swoje różne małe awanturki.
A do pozostałych:
BÓJCIE SIĘ O WSZYSCY NIEPRZECIĘTNI !!!!!!!!
Bo jak mi podpadniecie to pogonię was wszystkich !!!
Monka jest ostania wybitnie nieprzeciętną osobą z którą walczę i moja Victoria jest bliska !!!
A do pozostałych:
BÓJCIE SIĘ O WSZYSCY NIEPRZECIĘTNI !!!!!!!!
Bo jak mi podpadniecie to pogonię was wszystkich !!!
Monka jest ostania wybitnie nieprzeciętną osobą z którą walczę i moja Victoria jest bliska !!!
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Ja się Fredziowi nie dałem
Dla mnie luzik odpierać ataki. Najostrzejsza walka była w dyskusji o homoseksualistach 
Monka - cóż rzeczywiście może boleć świadomość ,że jest ktoś jeszcze nieprzeciętny
Nie daj się Fredziowi 

Monka - cóż rzeczywiście może boleć świadomość ,że jest ktoś jeszcze nieprzeciętny

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Już wiele zwycięstw odniosłeś! Emte został tak zgnojony przez Ciebie, że straciliśmyu go na forum. Adamm mało się odzywał, ale dzięki Tobie nie ma go w ogóle. Ludzie moga być Ci wdzięczni, że nie mogą na forum dowiedzieć sie o maratonie w W-wie itp. rzeczy. Nie ze wszystkimi Ci się udało - ktoś pisał o swoim kilometrażu, napadłeś na niego... ale dostałeś wtedy lanie!Quote: from FREDZIO on 11:39 am on June 9, 2004
moja Victoria jest bliska !!!
Miałam swoje plany co do forum. Wydawało mi się że ludzie będą ciekawi pływania. Podałam nawet adres gdzie pływam i myślałam o wspólnym treningu. Tylko dzięki Twojej otwartej wrogości do mojej osoby zrezygnowałam.
Dziś myśle, że się dobrze stało - jak wczoraj miałam po 5 osób na każdym torze i długo czekać aż zrobi sie luźniej żeby popływać- przy takiej ilości basenów w w-wie nie ma sensu.
(Edited by monka at 12:02 pm on June 9, 2004)
-
- Zaprawiony W Bojach
Monka, nie lubię nikomu wmawiać, że się myli co do swoich odczuć, ale myślę, że jednak przesadzasz z tym "gnojeniem nieprzeciętnych" przez Fredzia. Fredzio owszem jest często nad wyraz i może zbyt szczery, ale taka jest jego uroda. Ty też nie owijasz w bawełnę, ale mimo wszystko fajnie jest poczytać to co piszesz o pływaniu i w ogóle. Może się zdziwisz, ale mam czasem okazję spotkać się z Fredziem i pogadać o forum i zwykle wyraża się o tobie z sympatią. Zadziwiające, co?
Przy okazji - powiedz co takiego nieprzeciętnego jest w Tobie, Anezce, Emte i Adammie? Bo jestem bardzo ciekaw.
Przy okazji - powiedz co takiego nieprzeciętnego jest w Tobie, Anezce, Emte i Adammie? Bo jestem bardzo ciekaw.
ENTRE.PL Team
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Fredzio: ze mną już wygrałeś! Możesz mnie sobie odpuścić, serio! Jak najdzie kiedys Cię wątpliwość możesz wejść do wątku Total Immersion i uspokoic nerwy!
Paweł odpowiadam: wywołują lęk u niepewnych siebie!
Co do anezki: jeśli i ona odejdzie z forum, to nie daruję!!!
(Edited by monka at 12:17 pm on June 9, 2004)
Paweł odpowiadam: wywołują lęk u niepewnych siebie!
Co do anezki: jeśli i ona odejdzie z forum, to nie daruję!!!
(Edited by monka at 12:17 pm on June 9, 2004)
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Anezko, nie reklamowałaś a i tak znalazła się w moich "ulubionych"
)) Piłką się mało zajmowałam, a szkoda, w wieku dzieciaka jest super do oswajania z wodą! Za piłkę odwzajemniam się zaproszeniem na hokeja, w wodzie, bo niby gdzie ;-)))
http://www.underwater-society.org/uwhockey.html
(Edited by monka at 12:54 pm on June 9, 2004)

http://www.underwater-society.org/uwhockey.html
(Edited by monka at 12:54 pm on June 9, 2004)