Do DOWCIPNISIA
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pojawi³e¶ siê na naszym forum kilka dni temu, a mo¿e czytasz je od dawna. Najpier czepn±³e¶ siê carycy, rejestruj±c siê za pomoc± wulgarnego nicka, potem by³ nastêpny wulgaryzm, a dzisiaj pad³o na mnie.
"madlaca sie joycat"
Pomijam ju¿ absurdalno¶æ tego nicka, mam jednak do Ciebie pro¶bê:
Je¿eli masz do kogokolwiek jak±¶ sprawê, jakie¶ pretensje, ¿ale, chcesz komu¶ podokuczaæ, albo chcesz o czym¶ podyskutowaæ, to nie chowaj siê jak tchórz za po¿yczonymi nickami, tylko ujawnij siê i napisz, o co Ci chodzi, to wtedy porozmawiamy.
Tchórzy i osób niewychowanych to forum nie toleruje.
Pozdrawiam.
"madlaca sie joycat"
Pomijam ju¿ absurdalno¶æ tego nicka, mam jednak do Ciebie pro¶bê:
Je¿eli masz do kogokolwiek jak±¶ sprawê, jakie¶ pretensje, ¿ale, chcesz komu¶ podokuczaæ, albo chcesz o czym¶ podyskutowaæ, to nie chowaj siê jak tchórz za po¿yczonymi nickami, tylko ujawnij siê i napisz, o co Ci chodzi, to wtedy porozmawiamy.
Tchórzy i osób niewychowanych to forum nie toleruje.
Pozdrawiam.
- Murat
- Zaprawiony W Bojach
Zauważyłem ten "dowcip" z Carycą-nie reagowałem,bo na takie żenujące zachowanie to szkoda sobie wycierać klawiaturę.
Ale jeżeli Joycat wywołała temat,do dołączam się z głosem pogardy dla tego pacana!!
Ale jeżeli Joycat wywołała temat,do dołączam się z głosem pogardy dla tego pacana!!
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Najlepiej takich ignorować - po jakimś czasie im się znudzi. Apele nic nie pomogą a raczej zaszkodzą (będzie starał się zrobić na złość).
S.
S.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak nic nie wrzucał na forum to nie ma się czym denerwować... A jakby wrzucał to ban:bum:
Tedi
gg:5688977
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
gg:5688977
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Nie masz się czym przejmować - jeśli zostały jakieś resztki to mizerne i jest niezwykle mało prawdopodobne, by trafiły do Twojego garnka ;)Quote: from gregoz68 on 11:00 am on April 30, 2004
Inna sprawa, że carycy Katarzyny II nie cierpię!!!
S.
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pozatym ciagle radosnie rozsylaja sie wiruski dzis dostalam kolejny od Joy heheh. A niestety prawa statystyki sa nieublagane ...na tylu normalnych na forum musi sie w koncu trafic palant ... szkoda naszych nerwow... IGNOR
gg 46090
- yash
- Stary Wyga
- Kontakt:
czyzby udokumentowac.pif & mutacje? Juz mam dosyc wywalania ich ze skrzynki 
To sk***ynstwo falszuje adresy. ich wcale nie wysyla ten co jest napisane ze niby wyslal.
ja dostalem od rektora awf i paru innych nieprawdopodobnych adresów. A ludzie mailuja mi czemu wysylam im gówno.
To nie ja. Uzywam LNXa, zaden robaczek mnie nie ugryzie, przeynajmniej na razie.
Tak wiec szajs sam sie wysyla, podszywajac pod innych, takze bez wzajemnych pretensji.
(Edited by yash at 8:08 pm on May 5, 2004)

To sk***ynstwo falszuje adresy. ich wcale nie wysyla ten co jest napisane ze niby wyslal.
ja dostalem od rektora awf i paru innych nieprawdopodobnych adresów. A ludzie mailuja mi czemu wysylam im gówno.
To nie ja. Uzywam LNXa, zaden robaczek mnie nie ugryzie, przeynajmniej na razie.
Tak wiec szajs sam sie wysyla, podszywajac pod innych, takze bez wzajemnych pretensji.
(Edited by yash at 8:08 pm on May 5, 2004)
sedrecznie zapraszam wszystkich na
http://www.virtualtrener.com/forum/
Kuba
http://www.virtualtrener.com/forum/
Kuba
-
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo mi przykroQuote: from Rudzik on 7:38 pm on May 5, 2004
Pozatym ciagle radosnie rozsylaja sie wiruski dzis dostalam kolejny od Joy heheh.

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zawirusowane listy od Joycat mnie też prześladują. Przychodzą dosyć regularnie.
biegowa recydywa