Forum Plywanie
- Hubert
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Czy znacie w polskim necie jakies dobre fora dyskusyjne o plywaniu?
Quidquid latine dictum sit, altum videtur - cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
- Hubert
- Wyga
- Kontakt:
No ogolnie pogadac chcialem, jak o bieganiu. Bardzo mnie plywanie wciagnelo, postanowilem zdac na ratownika mlodszego wiec czuje, ze nazbiera sie sporo pytan.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur - cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
Próbowałem wpisać per analogiam: www.plywanie.pl ale nie ma chyba takiej strony 

gregoz
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Była podobna strona do biegackiej (bardzo dobra, z forum) ale "polskojęzyczni" nie pływają (poza garstką mieszających wodę) więc padła.
Radzę czym prędzej wypłynąć na "szerokie wody"... (zamiast siedzieć w tym bagienku
przekonacie się, że warto!
(Edited by monka at 8:30 pm on May 21, 2004)
Radzę czym prędzej wypłynąć na "szerokie wody"... (zamiast siedzieć w tym bagienku

(Edited by monka at 8:30 pm on May 21, 2004)
[b]99% DOBRZE = 100% ŹLE![/b]
- Jarro
- Stary Wyga
Jeżeli chcesz zdać na ratownika młodszego to przecież nie musisz szczególnie pływać. Owszem trochę trzeba, ale liczy się rozsądek, znajomość różnych technik ratowniczych, pierwsza pomoc, etc.
Natomiast zabieranie się za pływanie w wieku powyżej 12-15 lat to trochę póżno, choć efekty zdrowotne są pewne w każdym wieku. Podobnie jak z każdą aktywnościa fizyczną.
Uprawianie pływania rzadko bywa przyczyną jakichkolwiek kontuzji, to ewidentna zaleta.
Natomiast zabieranie się za pływanie w wieku powyżej 12-15 lat to trochę póżno, choć efekty zdrowotne są pewne w każdym wieku. Podobnie jak z każdą aktywnościa fizyczną.
Uprawianie pływania rzadko bywa przyczyną jakichkolwiek kontuzji, to ewidentna zaleta.
Jarro
- AKITA SAN
- Zaprawiony W Bojach
To ja poproszę jeszcze coś dla ćwierćinteligentów!
Monka,jaką ty musisz mieć mocną psychikę!?
Jak radzisz sobie ze wstrętem,który musi cię ogarniać przy przeglądaniu forum dla półanalfabetów? I jeszcze tyle poświęcenia,żeby coś napisać dla tych debili.Myślę,że nagroda cię nie ominie.
Monka,jaką ty musisz mieć mocną psychikę!?
Jak radzisz sobie ze wstrętem,który musi cię ogarniać przy przeglądaniu forum dla półanalfabetów? I jeszcze tyle poświęcenia,żeby coś napisać dla tych debili.Myślę,że nagroda cię nie ominie.
-
- Zaprawiony W Bojach
Nasz kochana monka pewnie jest super inteligentna i wyksztalcona
blondynka , i juz od dawna brzydzi sie wlasnego jezyka ...
Coz , taka mlodziez
blondynka , i juz od dawna brzydzi sie wlasnego jezyka ...
Coz , taka mlodziez

[i]swim - bike - run [/i]