Kolejna żenada w TVP
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Widzieliście kolejną żenadę - galę boksu zawodowego w TVP. Fakt przed Basałajem kupili prawa do transmisji, obiecali promowac boks zawodowy a teraz im głupio więc przerzucili to do TVP3.
A wczoraj było tak pierwszej walki nie widziałem. Druga była walką wieczoru - Diablo Włodarczyk po kilkunastu sekundach znokautował jakiegoś Kenijczyka co się biedaczek nie załapał do reprezentacji w biegach i kazali mu boksować. Potem wytatuowany jak więzień Bonin okładał prawie 2 rundy jakiegoś chłopaczyne z Węgier, którego chyba złapali na Okęciu po wylądowaniu samolotu z Budpesztu. Węgier miał na nogach jakieś ubłocone podróbki adidasów (krótkie !!!), białe rozciągnięte skarpety ze stadionu a co ciekawe za pasem chował piterek z forsą i paszportem, bo się bał żeby mu tego nie potprowadzili z pokoju hotelowego (to ostatnie tożart ale rzeczywiście coś czrnego mu zza portek wystawało). Walkę skończoną w 2 rundzie na skutek przewagi technicznej Polaka.
Jak długo będą nas karmić taką chałą. Mało to na świecie i w kraju ciekawszych wydarzeń sportowych. Nie jestem fanem boksu ale jak się coś oragnizuje i nazywa "zawodowym" to trzeba to traktować poważnie, chociażby zapewnić odpowiedniej klasy przeciwnika. Mało to chłopców w dawnym ZSRR. Fakt wtedy nasi mistrzowie mogliby tak nie błyszczeć, a niejeden emerytowany bokser- pijaczek z Czelebińska czy Rostowa obiłby im buźkę.
Czy płacić abonament jest pytaniem retorycznym...
Pozdr
A wczoraj było tak pierwszej walki nie widziałem. Druga była walką wieczoru - Diablo Włodarczyk po kilkunastu sekundach znokautował jakiegoś Kenijczyka co się biedaczek nie załapał do reprezentacji w biegach i kazali mu boksować. Potem wytatuowany jak więzień Bonin okładał prawie 2 rundy jakiegoś chłopaczyne z Węgier, którego chyba złapali na Okęciu po wylądowaniu samolotu z Budpesztu. Węgier miał na nogach jakieś ubłocone podróbki adidasów (krótkie !!!), białe rozciągnięte skarpety ze stadionu a co ciekawe za pasem chował piterek z forsą i paszportem, bo się bał żeby mu tego nie potprowadzili z pokoju hotelowego (to ostatnie tożart ale rzeczywiście coś czrnego mu zza portek wystawało). Walkę skończoną w 2 rundzie na skutek przewagi technicznej Polaka.
Jak długo będą nas karmić taką chałą. Mało to na świecie i w kraju ciekawszych wydarzeń sportowych. Nie jestem fanem boksu ale jak się coś oragnizuje i nazywa "zawodowym" to trzeba to traktować poważnie, chociażby zapewnić odpowiedniej klasy przeciwnika. Mało to chłopców w dawnym ZSRR. Fakt wtedy nasi mistrzowie mogliby tak nie błyszczeć, a niejeden emerytowany bokser- pijaczek z Czelebińska czy Rostowa obiłby im buźkę.
Pozdr
Pedro
-
- Zaprawiony W Bojach
był kiedyś taki, Chołota się chyba nazywał, co dali go jako gruszkę treningową jakiemuś murzynowi. Też telewizja była, amerykańska, a ten Chołota nawet jednej rundy nie wytrzymał.
Czy w Ameryce też trzeba abonament płacić?
Czy w Ameryce też trzeba abonament płacić?
ENTRE.PL Team
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No to tego samego gościa za kilka dni w TVP będzie można zobaczyć.
Mam nadzieję, że tym razem się nie skończy po 2 rundach.
Wolałbym PAweł nie widzieć jego z Twoim spotkania. On to forum może czyta - bo w końcu bieg to takze część treningu boksera. A słyszałem, że jest porywczy.
Wiec dystansując się od wypowiedzi PAwła, chciałem Ci Andrzej powiedzieć, że ja zawsze z zainteresowaniem Twoje walki oglądałem, nigdy nie potepiałem żadnej Twojej decyzji choć decyzja w walce z Grantem była dziwna, miałem Cię kiedyś nawet jako wygaszacz na moim ekranie (trochę żartobliwy ale nic obrażliwego) i chciałem Ci życzyć wszystkiego dobrego.
Wolałbym PAweł nie widzieć jego z Twoim spotkania. On to forum może czyta - bo w końcu bieg to takze część treningu boksera. A słyszałem, że jest porywczy.
Wiec dystansując się od wypowiedzi PAwła, chciałem Ci Andrzej powiedzieć, że ja zawsze z zainteresowaniem Twoje walki oglądałem, nigdy nie potepiałem żadnej Twojej decyzji choć decyzja w walce z Grantem była dziwna, miałem Cię kiedyś nawet jako wygaszacz na moim ekranie (trochę żartobliwy ale nic obrażliwego) i chciałem Ci życzyć wszystkiego dobrego.
- Ralphi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:

Istota ludzka powinna umieć zmieniać pieluszki, zaplanować inwazję, zarżnąć wieprza, sterować statkiem, zaprojektować budynek, napisać sonet, (...), ugotować smaczny posiłek, walczyć skutecznie, umrzeć bohatersko. Specjalizacja jest dla insektów.
-
- Zaprawiony W Bojach
FFFFFEEEEEEEE!!!!!!! LIZUS !!!!Quote: from FREDZIO on 11:02 pm on Mar. 28, 2004
No to tego samego gościa za kilka dni w TVP będzie można zobaczyć.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Co Lizus ?!
Staram się byc kuluturalny i miły wobec WSZYSTKICH potencjanie czytających nas osób.
Staram się byc kuluturalny i miły wobec WSZYSTKICH potencjanie czytających nas osób.
- Jarro
- Stary Wyga
Fredzio nie wspomniał o historycznych zasługach pięściarza Chołoty. Jest przecież unik a la Chołotaaa, garda a la Chołotaaa, prawy podbrzuszny a la Chołotaaa oraz chap ringowy a la Chołotaaa.
O osiągnięciach sportowca z pogranicza sportu, rekreacji i życia towarzyskiego nie warto przypominać. Chętnych do oglądania pojedynku należy uprzedzić, by siadali przed telewizorem nadzwyczaj punktualnie.
O osiągnięciach sportowca z pogranicza sportu, rekreacji i życia towarzyskiego nie warto przypominać. Chętnych do oglądania pojedynku należy uprzedzić, by siadali przed telewizorem nadzwyczaj punktualnie.
Jarro
-
- Zaprawiony W Bojach
Śmiejecie sie z Gołoty ale jak Andrzej skoniczył z bokse to Polska straciła jedynego zawodowego pięściarza, kto nam został Michalczewski, Zegan, Włodarczyk, co oni pokazali? nic, albo eks kingbokser Saleta, jak wyszedł na ring to nawet niewiedział co tam robi, żenada
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja tam do Chołoty nic nie mam,ale trochę mnie dziwi jak otwiera drzwi to że nie chwyta za klamkę,tylko taranuje barkiem.
Poza tym to zwykły bandzior i dobrze,że go w Polsce nie ma. Ma specyficzne poczucie humoru. Śmieje się z tego co mówi. To chyba skutek przyjęcia dużej ilości ciosów.
Oby nam już nie przynosił wstydu.
Co do TVP to proponuję nie płacić abonamentu jak każdy porządny obywatel,albo wyrzucić odbiornik i zacząć słuchać radia chociażby.
Poza tym to zwykły bandzior i dobrze,że go w Polsce nie ma. Ma specyficzne poczucie humoru. Śmieje się z tego co mówi. To chyba skutek przyjęcia dużej ilości ciosów.
Oby nam już nie przynosił wstydu.
Co do TVP to proponuję nie płacić abonamentu jak każdy porządny obywatel,albo wyrzucić odbiornik i zacząć słuchać radia chociażby.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja słucham w samochodzie. Mam wliczony w cenę benzyny 

- eLGombar
- Wyga
Ja najczęściej jeżdżę autobusami MPK, więc moge liczyc tylko na to, że kierowca puści radio głośniej 

Blinded by the light ... another runner in the night
[url]http://www.dystans.krakow.pl[/url]
[url]http://www.dystans.krakow.pl[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
Pedro, chyba przejęli się twoją krytyką. Wczoraj puścili nową inscenizację Hamleta. Niestety produkcja nie z naszych pieniędzy, chyba że ktoś z nas jest klientem banku Millenium...Quote: from Pedro on 4:09 pm on Mar. 28, 2004
...
...
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]