Witam!!
Zwracam się z uprzejmą prośbą do koleżanek/kolegów w sprawie magazynu Runner's World.
Czy ktoś z Was ma na zbyciu stare numery tego czasopisma? Dzięki temu połączę ogień z wodą naukę języka z czytaniem No1 na świecie magazynu o bieganiu! Wszelkie informację proszę przesyłać za pomocą komunikatora.
Runner's World
-
- Zaprawiony W Bojach
Friend
Mam pojedyncze numery z lat1997 -2000 -te którym udało sie przetrwać gruntowne porządki mojej żony.Ile tego jest nie pamietam może z 6 numerów.Będę je miał w okresie świątecznym bo są u teściów. Rezerwuję je dla Ciebie. Chetnie Ci je podaruję-może kiedyś na jakimś biegu będę mógł je przekazać.Do nauki języka angielskiego wartość duża, do celów treningowych wątpliwa,(czasami zdarzały się konkretne plany treningowe w zależnosci od poziomu) duzo porad zdrowotnych ,żywieniowych,oraz artykułow o sprzęcie. W większości porady jak na tut.forum.
Mam pojedyncze numery z lat1997 -2000 -te którym udało sie przetrwać gruntowne porządki mojej żony.Ile tego jest nie pamietam może z 6 numerów.Będę je miał w okresie świątecznym bo są u teściów. Rezerwuję je dla Ciebie. Chetnie Ci je podaruję-może kiedyś na jakimś biegu będę mógł je przekazać.Do nauki języka angielskiego wartość duża, do celów treningowych wątpliwa,(czasami zdarzały się konkretne plany treningowe w zależnosci od poziomu) duzo porad zdrowotnych ,żywieniowych,oraz artykułow o sprzęcie. W większości porady jak na tut.forum.
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Wielkie dzięki za pomoc!Friend
Mam pojedyncze numery z lat1997 -2000 -te którym udało sie przetrwać gruntowne porządki mojej żony.Rezerwuję je dla Ciebie. Chetnie Ci je podaruję-może kiedyś na jakimś biegu będę mógł je przekazać.Do nauki języka angielskiego wartość duża.
Tak ich wartość do nauki języka bardzo duża!
Połączę przyjemne z pożytecznym!
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
[i]The things you own end up owning you.[/i]
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
tak widzialem czytalem nawet ladny ten nowy desingQuote: from muggz on 5:08 pm on Mar. 8, 2004
a co powiesz na:
http://www.runnersworld.com/
nawet zmienili wygląd ostatnimi czasy...
polecam.
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…