Biografie sportowców
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czytałem Lance Amstronga - dobra książka. Czy znacie inne biografie sportowców?
Nie mogę dostać nigdzie np. biografii Tysona " Bestia"
Maradona też około 4 lata temu wydał swoją książkę. Biografia Bekhama raczej mnie nie interesuje. Czy znacie jakieś dostępne w księgarniach książki znanych sportowców?
Nie mogę dostać nigdzie np. biografii Tysona " Bestia"
Maradona też około 4 lata temu wydał swoją książkę. Biografia Bekhama raczej mnie nie interesuje. Czy znacie jakieś dostępne w księgarniach książki znanych sportowców?
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
ja czytam co roku w zime ksiazke M.Kaminskiego -Moje bieguny, co prawda to nie biografia. ale Amstrogowi nie ustepuje i napisana zostala wlasnorecznie przez naszego polarnika... 

Piotr
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Bekham mnie nie interesuje ze względu na plotki tych wszystkich brukowców i ta fascynacja piłkarzem...jak słyszę teksty typu 1000 razy zmieniana fryzura w ciągu rolu itp.. generalnie nie uważam by jego historia była ciekawa a już na pewno zbyt komercyjna.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
67 odwiedzin tego tematu...chyba literatura ta nie jest popularna lub dostępna...to chociaz jakąkolwiek biografie możecie polecić?
- AKITA SAN
- Zaprawiony W Bojach
ARTI,czy ty nie przechodzisz sezonowego kryzysu tożsamości?;)
Poszukujesz wzorców,czy to tylko ciekawość drugiego człowieka?
Sprawdzę w bibliotece,kiedyś przeglądałem książkę napisaną przez E.Zatopka.Chyba to była autobiografia,lub coś w stylu "wspomnień o" jakiegoś innego autora.
Poszukam,martwi mnie Twój zapał...
Poszukujesz wzorców,czy to tylko ciekawość drugiego człowieka?
Sprawdzę w bibliotece,kiedyś przeglądałem książkę napisaną przez E.Zatopka.Chyba to była autobiografia,lub coś w stylu "wspomnień o" jakiegoś innego autora.
Poszukam,martwi mnie Twój zapał...

-
- Zaprawiony W Bojach
Arti, jakiś klub z Benettem zakładacie.
On też niedawno narzekał, że do jego tematu nie ma odpowiedzi.
Może biegacze to po prostu nieczytający, albo mają dosyć biegania podczas biegania i z książek to tylko Prousta pochłaniają pasjami.

Może biegacze to po prostu nieczytający, albo mają dosyć biegania podczas biegania i z książek to tylko Prousta pochłaniają pasjami.
ENTRE.PL Team
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Ale cisza......123 wejścia i echooooo....hoppppp hooooooooop....
(Edited by Arti at 12:33 pm on Jan. 27, 2004)
(Edited by Arti at 12:33 pm on Jan. 27, 2004)
- trotter
- Rozgrzewający Się
W empiku obecnie dostępne biografie to Bestia - Tyson oraz Dempsey (też bokser).
Posiadam książkę o Hillarym - zdobywcy Everestu (też sportowiec). Czytałem w przeszłości kilka innych górskich biografii, niestety nie pamiętam dokładnie nazwisk). Dysponuję biografią Świętego Pier Giorgia Frassatiego - też dużo chodził po górach, więc wyprawy zajmują ważne miejsce w jego biografii. Sam Frassati wspaniały wzorzec człowieka (świętego).
Jak potrzebujesz poczytać, to w każdej książce o sportach walki masz najpierw kilkadziesiąt stron biografii mistrzów.
Na rynku jest bardzo dużo pamiętników z wypraw żeglarskich, przeważnie tych samotnych.
Jak mi się jeszcze coś przypomni to uzupełnię.
Posiadam książkę o Hillarym - zdobywcy Everestu (też sportowiec). Czytałem w przeszłości kilka innych górskich biografii, niestety nie pamiętam dokładnie nazwisk). Dysponuję biografią Świętego Pier Giorgia Frassatiego - też dużo chodził po górach, więc wyprawy zajmują ważne miejsce w jego biografii. Sam Frassati wspaniały wzorzec człowieka (świętego).
Jak potrzebujesz poczytać, to w każdej książce o sportach walki masz najpierw kilkadziesiąt stron biografii mistrzów.
Na rynku jest bardzo dużo pamiętników z wypraw żeglarskich, przeważnie tych samotnych.
Jak mi się jeszcze coś przypomni to uzupełnię.