Niemcy zgotowali nam ten los
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
"Niemcy zgotowali nam ten los" mogliby powiedzieć poturbowani ludzie, którzy ucierpieli tej nocy w Media Markt.
Kampania reklamowa tej sieci jest wyjątkowo chamska, agresywna i w złym smaku. O sobie powiedziałbym, że chodzę do tego sklepu "mimo" tej ich kampanii reklamowej.
Ale już organizowanie wyprzedaży, żeby sprowokować najgorsze ludzkie cechy: agresję i fizyczne przepychanki to już poniżej wszelkich standardów. A nie zrobili tego po raz pierwszy, wiedzieli czym to może się skończyć.
Na miejscu Min. Spraw Wawn. wezwałbym jakiegoś Helmuta z zarządu spółki i powiedział mu tak: "panowie jak macie Polaków traktowaś jak wschodnioeuropejskie to lepiej wynoście się z naszego kraju" i bym pod byle pretekstem pozamykał im te budy jak następnym razem zrobią wyprzedaż w ten sam sposób.
Kampania reklamowa tej sieci jest wyjątkowo chamska, agresywna i w złym smaku. O sobie powiedziałbym, że chodzę do tego sklepu "mimo" tej ich kampanii reklamowej.
Ale już organizowanie wyprzedaży, żeby sprowokować najgorsze ludzkie cechy: agresję i fizyczne przepychanki to już poniżej wszelkich standardów. A nie zrobili tego po raz pierwszy, wiedzieli czym to może się skończyć.
Na miejscu Min. Spraw Wawn. wezwałbym jakiegoś Helmuta z zarządu spółki i powiedział mu tak: "panowie jak macie Polaków traktowaś jak wschodnioeuropejskie to lepiej wynoście się z naszego kraju" i bym pod byle pretekstem pozamykał im te budy jak następnym razem zrobią wyprzedaż w ten sam sposób.
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Żyjemy w wolnym kraju i każdy w granicach obowiązującego prawa może robić co chce. Nikt nikomu iść pod Mediamarkt nie kazał ani wrócić spod niego nie zabraniał. Polacy Polakom zgotowali ten los.
wirek
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Podobne sceny wyprawiają sie podczas startu wyprzedaży nie tylko u nas.
To oczywiście wina żydówmasonówcyklistówuniiwolnosci

To oczywiście wina żydówmasonówcyklistówuniiwolnosci

[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Moj znajomy mial tydzien temu powazny wypadek samochodowy. Jechal jak wariat i wpadl w poslizg, ale nie wazne. Wazne jest to, ze jechal Oplem, a to przeciez niemiecki woz. Cholerni Niemcy!
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Czyzby nie wszyscy zrozumeili do konca ten zart
?
Dorzuce jezcze to :
"Nie dla mnie przyjazn polsko-niemiecka - niemcow
nienawidze od dziecka "
hihi - konkurs! - kto tak ladnie spiewal
?

Dorzuce jezcze to :
"Nie dla mnie przyjazn polsko-niemiecka - niemcow
nienawidze od dziecka "
hihi - konkurs! - kto tak ladnie spiewal

[i]swim - bike - run [/i]
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
To chyba stres przedstartowy...ale Paweł przecież jeszcze ponad 20 tygodni...aha już wiem Paweł pisał ostatnio ,że ma grypkę ..teraz już wiadomo..gorączka..
Po co tak się użalać ???!!! Czy w poszukiwaniu współczucia?
Po co tak się użalać ???!!! Czy w poszukiwaniu współczucia?
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- Licho
- Rozgrzewający Się
Podobno w Londynie w trakcie wysprzedaży ludzie złaknieni okazji napieprzją się aż kurz idzie- tak twierdzi mój szwagier obecnie ieszkający w Londynie. W telewizji widziałem migawkę jak była wysprzedaż bodaj w Paryżu - takie samo bydło jak u nas. Można z tego wnioskować że wysprzedaże ujawniają w nas pierwotne instynkty łowcy, nieco stłunione przez wspólczesna cywilizację.
A rekalmy MM są przynajmniej orginalne, mi się podobają, a nie że baba do baby mowi że coś jest fajne i tanie i takie tam bez żadnego wyrazu.
A rekalmy MM są przynajmniej orginalne, mi się podobają, a nie że baba do baby mowi że coś jest fajne i tanie i takie tam bez żadnego wyrazu.
Im słabsze ciało, tym silniej wami rządzi
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Ja nie poszedłem na promocję czyżby więc niektórzy z nas... mieli mocne prymitywne instynkty? Mnie nie wzrusza, że inni nię nawalają na promocjach... wolny wybór jak jest okazja dostać coś taniej... luzik po co się stresować... ja tam w majty nie robię.. 

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Reklamy są ochydne, a towar w medi też jest taki sobie. To że produkty są tanie to tylko dlatego że są robione na tanich podzespołach, tylko obudowe mają ładną
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
A przecież mogli zrobić zapisy i komitet kolejkowy.
Moim zdaniem to ludzie zachowali się jak bydło tratując samych siebie,niszcząc wszystko co po drodze.
Nie ma tu winy Niemców. Do Europy chcą wchodzić a do sklepu wejść nie potrafią. Tak pewnie komentują te wydarzenia za granica. I mają rację.Niestety.
Moim zdaniem to ludzie zachowali się jak bydło tratując samych siebie,niszcząc wszystko co po drodze.
Nie ma tu winy Niemców. Do Europy chcą wchodzić a do sklepu wejść nie potrafią. Tak pewnie komentują te wydarzenia za granica. I mają rację.Niestety.