Moja Czomolungma
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jest może wśród forumowiczów ktoś, kto ma dostęp do archiwum "Gazety Wyborczej" lub "Rzeczpospolitej"?
Dawno temu (6-8 lat) przeczytałem, w jakimś kolorowym dodatku do gazety, reportaż, w którym ktoś opisywał swój debiut w maratonie. Już nie kojarzę szczegółów ale pamiętam, że wywarło to na mnie spore wrażenie.
Nie mam pewności ale wydaje mi się, że był to dodatek do GW a tytuł reportażu brzmiał "Moja Czomolungma". Jeśli to nie była GW to może Rzepa?
Jakby się komuś udało to najmierzyć to poproszę o szczegóły (gazeta, nazwa dodatku, data publikacji).
Z góry dzięki.
Hubert
Dawno temu (6-8 lat) przeczytałem, w jakimś kolorowym dodatku do gazety, reportaż, w którym ktoś opisywał swój debiut w maratonie. Już nie kojarzę szczegółów ale pamiętam, że wywarło to na mnie spore wrażenie.
Nie mam pewności ale wydaje mi się, że był to dodatek do GW a tytuł reportażu brzmiał "Moja Czomolungma". Jeśli to nie była GW to może Rzepa?
Jakby się komuś udało to najmierzyć to poproszę o szczegóły (gazeta, nazwa dodatku, data publikacji).
Z góry dzięki.
Hubert
bottom-fish-banana
- Scarabeus
- Wyga
To było napewno w GW! I chyba nie az tak pozno. Niestety nie mam tego numeru. Pamietam ten reportaz bo na mnie tez zrobił duze wrazenie i sam reportaz i cos we mnie zaczeło kielkowac ze kiedys musze pobiec maraton...
[url]http://www.SBBP.PL[/url]
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Pasje / Moja Czomolungma Jacek Hugo-Bader; Współpraca Konrad Niklewicz; MAGAZYN nr 45 dodatek do Gazety Wyborczej nr 260, 1997/11/07-1997/11/08
wystarczyło skorzystać z serwisu GW leniu (5s)
(Edited by romek at 1:09 am on Nov. 18, 2003)

(Edited by romek at 1:09 am on Nov. 18, 2003)
-
- Dyskutant
Dzięki. Lenistwo to bardzo pożyteczna cecha. Jednak w tym wypadku jest gorzej - ja wcześniej nie raz byłem na stronie archiwum GW ale dopiero po Twojej wiadomości wlazłem tam jeszcze raz i znalazłem 'Wyszukiwanie bezpłatne'Quote: from romek on 12:08 am on Nov. 18, 2003

Hubert
bottom-fish-banana
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
joy, czy to propozycja 
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
Ciekawe czy autor wie jakie skutki spowodował jego artykuł?
Fakt że powraca on wielokrotnie na łamy forum świadczy o jego znaczeniu. Ilu ludzi pchnął w szeregi maratończyków?
Już kiedyś się przyznałem że mój pierwszy maraton - MW 1998 był w rok po tym artykule.
Dziękuję Panie Jacku.
Fakt że powraca on wielokrotnie na łamy forum świadczy o jego znaczeniu. Ilu ludzi pchnął w szeregi maratończyków?
Już kiedyś się przyznałem że mój pierwszy maraton - MW 1998 był w rok po tym artykule.
Dziękuję Panie Jacku.
Michał
-
- Zaprawiony W Bojach
Mirkas, nie mogê umie¶ciæ tego artyku³u na stronie SBBP.
A prawa autorskie?
Mo¿na ewentualnie skontaktowaæ siê z Jackiem Hugo Baderem i zaprosiæ go na forum. To jego artyku³, ja nie bêdê rozporz±dzaæ tym tekstem.
A prawa autorskie?
Mo¿na ewentualnie skontaktowaæ siê z Jackiem Hugo Baderem i zaprosiæ go na forum. To jego artyku³, ja nie bêdê rozporz±dzaæ tym tekstem.
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Joycat, a nie dałoby się tego artykuliku zeskanować i przesłać na jakiś adresik mailowy do czyjegoś prywatnego użytku? Ja bym był naprawdę wdzięczny.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Joy jesli uda Ci sie zdobyc zgode prosze daj znac na forum. No i 100% popieram dbalosc o prawa autorskie nie ma nic gorszego nic przeczytanie swoich slow w tekscie podpisanym przez innego autora ...zlosc az ogarnia.
gg 46090
Sciagnalem to z wyborczej wiec jesli ktos chce poczytac moge wyslac mailem.
Word 88 KB , wiec na maila pewnie ze 100 KB.
Word 88 KB , wiec na maila pewnie ze 100 KB.