MARATON WARSZAWSKI
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Od maratony mineło już dwa miesiące a dyplomu jeszcze nie otrzymałem. Czy jestem jedyny czy jest ktoś jeszcze? Pisałem już trzykrotnie e-mail do organizatorów i rzadnego odzewu.
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
- Mirkas
- Zaprawiony W Bojach
Ja dostałem dyplom,ale z błednie wpisanym miejscem (Około 30 wczesniej). Poczekaj cierpliwie.Ja czekam jeszcze na film. Czy ktos juz dostał?.
Moze zawiniła poczta. A jak nie to pisz,dzwon do organizatorów do skutku.W końcu to tylko wydrukowanie na atramentówce na czystym blankiecie dyplomu.Może łachy nie zrobią.
Moze zawiniła poczta. A jak nie to pisz,dzwon do organizatorów do skutku.W końcu to tylko wydrukowanie na atramentówce na czystym blankiecie dyplomu.Może łachy nie zrobią.
Mirek K
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Miejsce jest pewnie poprawne a oznacza to że wyprzedziło cie 30 kobiet i dlatego w klasyfikacji open miałeś inne miejsce a na dyplomie podaja miejsce wśród meżczyzn lub kobiet.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Zaczynam tracić nadzieje, ze jstnieją jeszcze na świecie uczciwi ludzie. Słyszałem że na maratonie we Wrocławiu zabrakło medali. Ciekaw jestem czy tam też uczestnicy mósieli długo czekać na nie?
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
- Murat
- Zaprawiony W Bojach
silos-wyrazy współczucia z powodu problemów z dyplomem-moim zdaniem to granda w biały dzień!!
A jak bym na mecie nie dostał medalu to by mnie chyba szlag trafił na miejscu....
Organizator pobiera w końcu opłatę startową i jakieś minimum deklarowanych "atrakcji " powinien zapewniać!
Pozdrawiam.
A jak bym na mecie nie dostał medalu to by mnie chyba szlag trafił na miejscu....
Organizator pobiera w końcu opłatę startową i jakieś minimum deklarowanych "atrakcji " powinien zapewniać!
Pozdrawiam.
- active
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
silos: nie wiem czy Cię to pocieszy, ale ja też czekam na dyplom. Zamawiałem również film na DVD o 25MW i też bez odzewu.
Może organizator zrobi mi (nam) prezent na gwiazdkę ?
Myślę, że niema co roztrząsać tematu na forum. Można uznać to za kolejny zgrzyt organizacyjny, ale i tak pobiegnę w przyszłym roku
pozdr
Może organizator zrobi mi (nam) prezent na gwiazdkę ?
Myślę, że niema co roztrząsać tematu na forum. Można uznać to za kolejny zgrzyt organizacyjny, ale i tak pobiegnę w przyszłym roku

pozdr
[b][url=http://www.actv.prv.pl]www.actv.prv.pl (Jak zacząłem biegać?)[/url][/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To oni obiecywali jakieś dyplomy? Warszawski dostałem z Piły nie.Quote: from krzycho on 9:34 am on Nov. 20, 2003
ja też czekam...
czekam też na Piłę...
biegowa recydywa
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
z regulaminu Piły:
Wszyscy zawodnicy, którzy ukończą bieg otrzymają medal, dyplom, komunikat końcowy, kalendarz AIMS, koszulkę firmy ASICS ,napój GATORADE,
baton POWERBAR.
(Edited by krzycho at 10:32 am on Nov. 20, 2003)
Wszyscy zawodnicy, którzy ukończą bieg otrzymają medal, dyplom, komunikat końcowy, kalendarz AIMS, koszulkę firmy ASICS ,napój GATORADE,
baton POWERBAR.
(Edited by krzycho at 10:32 am on Nov. 20, 2003)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zadziwiający zbieg okoliczności - przed chwilą wróciłem z biegania i oprócz kolejnego rachunku do zapłacenia dostałem przesyłkę ze Starostwa Powiatowego w Pile. W środku wspomniany przez Krzycha dyplom i wyniki z półmaratonu. Trochę sobie poprzeglądam. Nie mam pojęcia co robić z tymi dyplomami :niewiem:
biegowa recydywa
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
No, na przykład w ramki i nad łóżeczko 
Ja mam założony taki segregatorek, gdzie zbieram dyplomy, komunikaty, wyniki... Bo to niby zawsze jest w sieci, ale czasem ginie. Calkiem niezłe archiwum sie zrobiło, zwłaszcza w kwestii rajdów - jak ktoś szuka map albo się będzie doktoryzował z historii polskiego AR, to sie polecam

Ja mam założony taki segregatorek, gdzie zbieram dyplomy, komunikaty, wyniki... Bo to niby zawsze jest w sieci, ale czasem ginie. Calkiem niezłe archiwum sie zrobiło, zwłaszcza w kwestii rajdów - jak ktoś szuka map albo się będzie doktoryzował z historii polskiego AR, to sie polecam

[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja postanowi³am dyplomy bliskie mojemu sercu oprawiaæ w ramki i na ¶cianie wieszaæ. Na razie mam jeden dyplom z maratonu, z 25OSMW. Mam nawet kawa³ek takiej ¶ciany - nad schodami: kto nie wie, ten dyplomu nie zobaczy, a dla mnie mi³o sobie popatrzeæ na tak± pami±tkê. Oczami wyobra¼ni widzê, jak ta ¶ciana siê zape³nia