Ciekawy felieton
- malgosia
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak fajny artykół,jednak ja myślę, że gdy się biega nie należy patrzeć na przeszkody jeżeli się kocha bieganie to ono powinno sprawiać przyjemność w najbardziej exstremalnych sytuacjiach.
No a z drógiej strony dla mnie trasa 42.195 naprawdę wydaje sie nieosoiągalna i doskonale rozumiem autora tego artukułu:)
No a z drógiej strony dla mnie trasa 42.195 naprawdę wydaje sie nieosoiągalna i doskonale rozumiem autora tego artukułu:)
"Każda nawet najdłuższa podróż zaczyna się od pierwszego kroku"
-
- Zaprawiony W Bojach
felieton mi sie podobał tak samo jak i komentarz pod nim.

A osobiście myślę że takie rodzaje "uszczypliwości" w stosunku do biegających wynikają chyba z pewnego niespełnienia.
Coś w stylu - kiedy byłem mały inni lepiej grali w piłkę inni lepiej się uczyli i ogólnie byli "lepsi" potem urosłem, znalazłem sobie swoje miejsce w "grupie" (...a że takiej a nie innej to już nie moja wina)
więc teraz mogę pozwolić sobie na to, że siedząc na ławce w parku i będąc mocny siłą mojej zwartej grupy rzucę od niechcenia "E! STRUŚ! NIE BĄDŹ TAKI SZYBKI!" czym zyskam uznanie u kumpli.
...ja jak to słyszę to zawsze się uśmiecham pod nosem, bo szkoda mi takiego ... kogoś
(Edited by feito at 9:28 am on Oct. 6, 2003)

A osobiście myślę że takie rodzaje "uszczypliwości" w stosunku do biegających wynikają chyba z pewnego niespełnienia.
Coś w stylu - kiedy byłem mały inni lepiej grali w piłkę inni lepiej się uczyli i ogólnie byli "lepsi" potem urosłem, znalazłem sobie swoje miejsce w "grupie" (...a że takiej a nie innej to już nie moja wina)
więc teraz mogę pozwolić sobie na to, że siedząc na ławce w parku i będąc mocny siłą mojej zwartej grupy rzucę od niechcenia "E! STRUŚ! NIE BĄDŹ TAKI SZYBKI!" czym zyskam uznanie u kumpli.
...ja jak to słyszę to zawsze się uśmiecham pod nosem, bo szkoda mi takiego ... kogoś

(Edited by feito at 9:28 am on Oct. 6, 2003)
..a czasem też b r z y d k i :)
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
a co tam, jeszcze sobie pogadam:)
... a wiedzieliscie o tym: rekord polski
w ogole strona calkiem fajna
... a wiedzieliscie o tym: rekord polski
w ogole strona calkiem fajna
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Czasem tu rzeczywiście bywam. Korzystając z okazji, że wymieniono tu moją stronę serdecznie na nią zapraszam
http://www.lekkoatletyka.hm.pl - serwis tylko o lekkiej atletyce ( zdjęcia, filmy )
http://www.lekkoatletyka.hm.pl - serwis tylko o lekkiej atletyce ( zdjęcia, filmy )
Zapraszam na http://www.lekkoatletyka.hm.pl - Ogólnopolski Serwis o Lekkiej Atletyce
-
- Zaprawiony W Bojach
no, no, rekord Polski to nie byle co, w końcu trzeba zebrać grupę 4 osób, z których każdy pobiegnie 3.55.
Nie umniejszając rangi osiągnięcia ciekawe ile jeszcze takich słabych rekordów Polski jest jeszcze gdzieś zapomniana, i które można byłoby pobić? Może 4x42.2km?!
Nie umniejszając rangi osiągnięcia ciekawe ile jeszcze takich słabych rekordów Polski jest jeszcze gdzieś zapomniana, i które można byłoby pobić? Może 4x42.2km?!
ENTRE.PL Team
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Jak to miło kiedy widać, że tworzone na potrzebę Biegania słownictwo się upowszechnia... melanż, biegowe "citius, altius, fortius", inni o bieganiu... nie na tej jednej stronie to zauważyłemuksstart:
www.lekkoatletyka.hm.pl - serwis tylko o lekkiej atletyce ( zdjęcia, filmy )

[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]