Kultura
- Hubert
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Od jakiegoś czasu sumiennie przeglądam przepastne archiwa naszego (mimo małej jeszcze liczby postów własnych myślę, że mogę się uznać za współtworzącego :uuusmiech: ) forum dyskusyjnego i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jest to jedno z najbardziej kulturalnych forów w całym internetowym światku. Nie ma tu przekleństw, nie ma tak wyrazistej w innych forach(nawet sportowych, typu kulturystyka) agresji i wywyższania się.
Jaki stąd płynie morał - bieganie uczłowiecza, uwrażliwia, nobilituje, jednym słowem bieganie kształtuje p r a w d z i w ą elitę społeczeństwa.
Jaki stąd płynie morał - bieganie uczłowiecza, uwrażliwia, nobilituje, jednym słowem bieganie kształtuje p r a w d z i w ą elitę społeczeństwa.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur - cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
- Hubert
- Wyga
- Kontakt:
PS. To mój debiut w melanżu 

Quidquid latine dictum sit, altum videtur - cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
- Mirkas
- Zaprawiony W Bojach
Musze przyznac że w tym coś jest. Odkąd zacząłem biegać poznałem nowych kumpli z którymi biegam.Kazdy innej profesji,wychowania,o róznych doswiadczeniach zyciowych. A mimo to można sie dogadac(nie tylko na tematy biegowe) i zaprzyjaźnić. A naprawdę kompletny przedział społeczeństwa 

Mirek K
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
No i na zawodach np.MW będzie chyba ponad 1000 biegaczy z całej Polski.Wszyscy będą uśmięchnięci wzajemne pozdrawianie i pogaduszki.Nikt nikomu nie wypomni że ktoś ze Śląska a inny z Mazowsza.Jeden drugiemu doradzi na różne tematy bez żadnej pychy, że on(doktor) a drugi(robotnik).
- Marcin 1979
- Wyga
Bo my kulturalne chłopaki jesteśmy (i kilka dziewczyn oczywiście). Ale od każdej reguły jest kilka wyjątków spójrz na ten przykład do działu "Działanie forów". Tam jeden taki niekulturalny jegomość nik mi przez klawiaturę nie przejdzie, ale zaczyna się na F i jest pisany tylko dużymi literami (więcej już nie napisze) założył rzucający się w oczy temat, w którym ON i kilku jego kolegów dają upust swojej naturze używając w tym celu kilku jakże nieparlamentarnych zwrotów.

(Edited by Marcin 1979 at 11:51 am on Aug. 28, 2003)

(Edited by Marcin 1979 at 11:51 am on Aug. 28, 2003)
Zimowy podpis
Huhuha huhuha
Huhuha huhuha
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Według mojego skromnego zdnia, bieganie uczy pokory, szacunku, cierpliwości, wytrwałości, wycisza, uspokaja......wiele by można wymieniać.
Jest jeszcze coś, wszyscy biegacze to bardzo sympatyczni, życzliwi, weseli ludzie.
Pozdrawiam,
J.
(Edited by Friend at 2:44 pm on Aug. 28, 2003)
Jest jeszcze coś, wszyscy biegacze to bardzo sympatyczni, życzliwi, weseli ludzie.
Pozdrawiam,
J.
(Edited by Friend at 2:44 pm on Aug. 28, 2003)
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…