kto ma racje Miller czy Rokita?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Kazdy z nich ma racje,Quote: from Stykoo on 11:17 am on June 18, 2003
Jak myślicie kto ma racje?
swoje racje.
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zgadzam sie, to nie jest miejsce na polityke.

(Edited by DaB at 12:49 pm on June 18, 2003)

(Edited by DaB at 12:49 pm on June 18, 2003)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
Dokładnie są inne fora na polityke.
jak to było w starym kawale "...otwieram gazete - Lenin ... boje sie otworzyć konserwe ". eeeh - teraz to samo z komisją "śledczą"
jak to było w starym kawale "...otwieram gazete - Lenin ... boje sie otworzyć konserwe ". eeeh - teraz to samo z komisją "śledczą"
łukasz
- Stykoo
- Rozgrzewający Się
melanż - ...czyli mieszanka wszystkich tematów jakie przyjdą Wam do głowy. Mieszanie i wstrząsanie jak najbardziej dozwolone. Z nudów, oraz oczekując na dzisiejszy bieg na 6 km na moczydle, postawiłem taki temat, ale widze ze wam sie nie chce o tym pisać, więc przepraszam. A kto dziś idzie na Moczydło?
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
Stykoo - bez urazy. Mnie juz po prostu odrzuca jak słucham o polityce. Może się ktoś znajdzie kto będzie chciał się wypowiedzieć, ja na pewno nie.Quote: from Stykoo on 12:55 pm on June 18, 2003
melanż - ...czyli mieszanka wszystkich tematów jakie przyjdą Wam do głowy. Mieszanie i wstrząsanie jak najbardziej dozwolone. Z nudów, oraz oczekując na dzisiejszy bieg na 6 km na moczydle, postawiłem taki temat, ale widze ze wam sie nie chce o tym pisać, więc przepraszam. A kto dziś idzie na Moczydło?
Pozdrawiam
łukasz
-
- Zaprawiony W Bojach
nie chodzi o to żebyś przepraszał, ale ja na przykład traktuje bieganie jako odskocznię od codziennych problemów, gdy biegam staram się nie myśleć o tym całym g.., to tyle. ale raczej nikt nie ma pretensji, rzeczywiście melanż to mieszanka wszystkiego co nam przyjdzie do głowy.
- Stykoo
- Rozgrzewający Się
A ja jak biegnę to cały czas myslę kto ma racje Miller czy Rokita:) Poważnie całkowicie się z wami zgadzam. Sam nie przepadam za polityką a teraz wiem że również inni biegacze nie zaprzątają sobie nadto głowy tym całym g.. chciałem poprostu sprawdzić reakcje na taki temat. I wnioskuję, że są bardzo dobre. Tak trzymać. Koncze temat, bo nie ma o czym już gadać.
-
- Zaprawiony W Bojach
teraz to Kolodko bedzi mial wiecej czasu na bieganie, wiec bedzie biegal szybciej.
Ale powiedzial, ze ma zasade, ze nigdy nie startuje dwa razy w jednym maratonie. Wiec jak chcesz sie z nim poscigac to musisz sledzic rózne konferencje ekonomiczne na swiecie i porownywac z kalendarzem maratonow - moze go trafisz
Ale powiedzial, ze ma zasade, ze nigdy nie startuje dwa razy w jednym maratonie. Wiec jak chcesz sie z nim poscigac to musisz sledzic rózne konferencje ekonomiczne na swiecie i porownywac z kalendarzem maratonow - moze go trafisz

ENTRE.PL Team