Ateny - Dublin

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ponieważ ostatnio mam biegowego "doła" to aby sobie ulżyc i sie zmobilizowac musze sie czym pochwalić.

Dalej cytuje pismo, które otrzymałem po lini MSWiA:

"Informuje, ze rok 2003 uznany został Europejskim Rokiem Ludzi Niepełnosprawnych. W zwiazku z tym Miedzynarodowy Komitet Organizacyjny Olimpiad specjalnych przygotowuje Światowe Igrzyska Olimpiad Specjalnych dla Ludzi z Uposledzeniem Umysłowym, które odbeda sie w dniach 20 - 29 czerwca 2003 roku w Dublinie w Rep. Irlandii.

Zgodnie z tradycja Igrzyska zostaną poprzedzone biegiem miedzynarodowej sztafety policyjnej, która przyniesie ogień olimpijski z Aten do Dublina. Sztafeta, w składzie której beda polscy policjanci przybedzie do Warszawy w dniu 7 czerwca 2003 roku.

Policyjna organizacja " Bieg z Pochodnia..." województwa śląskiego pragnie uczcić dzień 6 czerwca, w którym odbedzie sie "Regionalny Bieg z Pochodnią" na terenie Katowic. "

Tą radosną wieścia jest fakt, że ja wezme udział w tym regionalnym biegu i mimo, iż nie jest to prawdziwa Olimpiada to już czuje wielkie podniecenie i wyróżnienie móc uczestniczyć w tej szczytnej imprezie   :taktak:

(Edited by Dawidek at 11:00 pm on June 5, 2003)
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
                                   ( Iz 40, 30-31 )
PKO
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jesteśmy z Ciebie dumni Dawidek.
Liczy się udział i to,że sercem jesteś można powiedzieć olimpijczykiem.

ps. Nie widać po Tobie żadnej depresji,coś ci się pomyliło.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ