Odpowiedzi czytelników RW:
My husband held up MY black running shorts and said, "I couldn't run on my business trip because I brought yours instead of mine! - Lynn (and Andy) Cunningham, LaFayette, NY (czyli: Mój m±¿ pokaza³ mi MOJE czarne spodenki biegowe i powiedzia³ "Nie mog³em biegaæ podczas podró¿y s³u¿bowej, bo zabra³em Twoje majtki!" )
The poorest excuse I've given for not running is "My cat is sick". - Rob Blackwell (czyli: Najbardziej kiepska wymówka jak± kiedykolwiek s³ysza³em, to "Mój kot jest chory" )
When looking for a partner to run with, I heard, "My boobs are too big for running" a lot. Haven't these women ever heard of sports bras? - Kim, Texas (czyli: Gdy szuka³am partnerki do biegania zdarza³o mi siê s³yszeæ "Moje cycki s± za du¿e, abym mog³a biegaæ". Czy te kobiety nigdy nie s³ysza³y o sportowych biustonoszach??)
"I would like to run, but I just don't know how!" - Mike (czyli: "Chcia³bym biegaæ, ale nie wiem jak!" )
Co Wy na to?
Jakie s± Wasze najbardziej absurdalne wymówki?
Pytanie oczywi¶cie nie dotyczy tych herosów, którzy z motywacj± nie maj± ¿adnych problemów

(Edited by joycat at 11:58 am on May 29, 2003)