Komentarz do artykułu Są rezerwy
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Są rezerwy
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36min 26s
- Życiówka w maratonie: 2h 57min 29s
na pewno lepiej biega niż rozmawia
Taki świeży i nie wygadany, dla prowadzącego chyba dość trudny gość. Miałem wrażenie że był to egzamin maturalny, część ustana.
Pozdro, oczywiście życzę sukcesów.
Taki świeży i nie wygadany, dla prowadzącego chyba dość trudny gość. Miałem wrażenie że był to egzamin maturalny, część ustana.
Pozdro, oczywiście życzę sukcesów.
https://fantreningu.blogspot.com/
42km ======= 2h 57min 29s
21km ======= 1h 19min 44s
10km ======= 36min 26s
5km ======== 17min 24s
42km ======= 2h 57min 29s
21km ======= 1h 19min 44s
10km ======= 36min 26s
5km ======== 17min 24s
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Prowadzący ma na pewno egzamin maturalny z polskiego już dawno temu za sobą i to z b. dobrym wynikiem, ale mimo tego apelowałbym o unikanie jak ognia słowa "progres" skoro istnieje doskonały zamiennik "postęp"PiotrMac pisze:na pewno lepiej biega niż rozmawia
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 32:39
- Życiówka w maratonie: 2:26:24
Kamil to zawodnik ciekawy z kilku względów. Po pierwsze pobiegł 2:10 mając dużo mniejszy zapas prędkości niż większość naszych czołowych maratończyków. Zresztą tą cechę było widać u niego zarówno w juniorskim, jak i młodzieżowym bieganiu. Z drugiej strony wydaje się być nie do końca świadomym tego co i dlaczego robi na treningu, będąc jednocześnie całkowicie podporządkowany trenerowi, ale mimo wszystko nie miał problemów żeby cyklicznie zmieniać trenerów, a byli to nasi czołowi fachowcy. Patrząc na progres/postęp można te zmiany uznać za trafione.
Tomek Walerowicz
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
Może chłopak nie ma za bardzo swojego zdania i jest bardzo podatny na wpływ. Gajdus go wyrwał Wośkowi (polecam rozmowę z nim w ŚwiecieOkiemBiegacza), niewykluczone, że i Szost wyrwał go Gajdusowi.