Komentarz do artykułu Moje biegowe początki
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Moje biegowe początki
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Chętnie zacznę. Chociaż zacząłem już właściwie tydzień temu, po raz pierwszy po COVIDZIE wyszedłem i przebiegłem ... 9 km. Takie szuranie, ale jeszcze nigdy nie miałem takiego bólu łydek, chodzić nie mogłem przez kilka dni.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Adam wracaj do zdrowia i formy!Adam Klein pisze:Chętnie zacznę. Chociaż zacząłem już właściwie tydzień temu, po raz pierwszy po COVIDZIE wyszedłem i przebiegłem ... 9 km. Takie szuranie, ale jeszcze nigdy nie miałem takiego bólu łydek, chodzić nie mogłem przez kilka dni.
Jakby nie patrzeć twoja osoba wpłynęła w znacznym stopniu na rozruszanie polskiego społeczeństwa. Dołożyłeś swoją cegiełkę do wielkiego boomu biegowego w Polsce.
- marek301
- Zaprawiony W Bojach
"...Gdy trener spytał mnie o cel… Stwierdziłam, że nie wiem, czy za długoterminowy cel obiorę sobie łamanie 40 minut na 10km, czy kolejny, tym razem naprawdę przemyślany, zaplanowany i udany start w maratonie. Nie wiem, bo startuję z innym nastawieniem. Stawiam sobie za cel pokochać bieganie na nowo. Cieszyć się z każdego treningu i stawać się lepszym truchtaczem. Wiem, że nie zawsze będzie idealnie, nikt nie został zawodowcem, czy nawet półamatorem od razu!..."
Ja również nie jestem pewien "co zwycięży" u ciebie Marta!
Jesteś niezwykle piękną i atrakcyjną dziewczyną.
Więc warto zrobić wszystko co możliwe, aby ten stan zachować jak najdłużej.
Taki cel bym sobie postawił gdybym był na Twoim miejscu.
Może to Ciebie trochę łatwiej przekona?
Zobacz, tutaj masz dwa zdjęcia słynnej aktorki Claudi Cardinale
Do którego zdjęcia/widoku w wieku 80 lat chcesz celować?
Tego:
Czy jednak (w związku z "betonowymi" wymysłami trenera) tego.....
Ja również nie jestem pewien "co zwycięży" u ciebie Marta!
Jesteś niezwykle piękną i atrakcyjną dziewczyną.
Więc warto zrobić wszystko co możliwe, aby ten stan zachować jak najdłużej.
Taki cel bym sobie postawił gdybym był na Twoim miejscu.
Może to Ciebie trochę łatwiej przekona?
Zobacz, tutaj masz dwa zdjęcia słynnej aktorki Claudi Cardinale
Do którego zdjęcia/widoku w wieku 80 lat chcesz celować?
Tego:
-
- Stary Wyga
Jako, że zostałem wywołany do tablicy to dopytam: o jakie wymysły chodzi?marek301 pisze:Czy jednak (w związku z "betonowymi" wymysłami trenera) tego
-
- Zaprawiony W Bojach
O kurde nie wiedziałem, że Claudia tak źle, nieprzemyślanie biegałamarek301 pisze: Do którego zdjęcia/widoku w wieku 80 lat chcesz celować?
Tego:
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
DziękiZenit pisze:Adam wracaj do zdrowia i formy!Adam Klein pisze:Chętnie zacznę. Chociaż zacząłem już właściwie tydzień temu, po raz pierwszy po COVIDZIE wyszedłem i przebiegłem ... 9 km. Takie szuranie, ale jeszcze nigdy nie miałem takiego bólu łydek, chodzić nie mogłem przez kilka dni.
Jakby nie patrzeć twoja osoba wpłynęła w znacznym stopniu na rozruszanie polskiego społeczeństwa. Dołożyłeś swoją cegiełkę do wielkiego boomu biegowego w Polsce.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Nie przejmuj sie, jak poczytasz dłużej, to zrozumiesz te fantastyczne nauki tego naszego Miszcza. Ja do teraz nie zrozumiałem, ale tylko dlatego bo jestem trochę tępy i nie umie po hamerykansku.artur_kozlowski pisze:Jako, że zostałem wywołany do tablicy to dopytam: o jakie wymysły chodzi?marek301 pisze:Czy jednak (w związku z "betonowymi" wymysłami trenera) tego
- pawo
- Wodzirej
Podpisuję się pod tym dwoma rękami i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.Zenit pisze:Adam wracaj do zdrowia i formy!Adam Klein pisze:Chętnie zacznę. Chociaż zacząłem już właściwie tydzień temu, po raz pierwszy po COVIDZIE wyszedłem i przebiegłem ... 9 km. Takie szuranie, ale jeszcze nigdy nie miałem takiego bólu łydek, chodzić nie mogłem przez kilka dni.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48,55
Cześć,
Przygotowany jestem, w sensie założyć buty, zrobić krótką rozgrzewkę i zrobić piątkę. Z jednej strony za tym tęsknię, z drugiej świadomość bycia kanapowcem, jest dokładnie takie jak opisałaś, wyryte na czole to jest straszne. No i dołożyć do tego że ta 5 będzie kiepska , porównywalne z poczuciem wstydu. I zamiast iść i zrobić ten trening pierwszy przeczytałem Twój blog, który dał pewną nadzieję , że jednak można, w końcu żeby zacząć do tego się przygotowywałem.
Mam pytanie , czy można Ciebie obserwować np na Stravie?
A tak w ogóle to zarejestrowałem się 5minut temu, więc nie zn tego forum za dobrze. Pozdrawiam Serdecznie i życzę udanych treningów.
Przygotowany jestem, w sensie założyć buty, zrobić krótką rozgrzewkę i zrobić piątkę. Z jednej strony za tym tęsknię, z drugiej świadomość bycia kanapowcem, jest dokładnie takie jak opisałaś, wyryte na czole to jest straszne. No i dołożyć do tego że ta 5 będzie kiepska , porównywalne z poczuciem wstydu. I zamiast iść i zrobić ten trening pierwszy przeczytałem Twój blog, który dał pewną nadzieję , że jednak można, w końcu żeby zacząć do tego się przygotowywałem.
Mam pytanie , czy można Ciebie obserwować np na Stravie?
A tak w ogóle to zarejestrowałem się 5minut temu, więc nie zn tego forum za dobrze. Pozdrawiam Serdecznie i życzę udanych treningów.
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Biegasz Marta po moim „mateczniku” . Ja tez tam zaczynałem (mam na myśli AWF i Las Bielański). Powodzenia.