Poniewaz jest to moj ostatni dzien w pracy przed urlopem :):)
Chcialam wszystkim biegaczka i biegacza zyczyc milych rodzinnych Swiat Bozego narodzenia i udanych startow w nowym roku, no i nie zapomnijmy o 'szampanskiej' zabawie!!!!!!
Ja również chciałbym życzyć wszystkim forumowiczom zdrowych, wesołych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie rodzinnym, szczęśliwego Nowego Roku - bez kontuzji, z jak najlepszymi życiówkami i z jak największą satysfakcją czerpaną z naszej wspólnej pasji.
Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepłej rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok 2003 niósł ze sobą szczęście i pomyślność oraz aby był o wiele lepszy niz 2002 życzy wszystkim
dziekuje i przylączam sie do zyczeń.
Wszystkim forumowiczom, biegaczom, rowerzystom, pływakom, kulturystom i każdemu kto traktuje sport jako częśc swojego życia Życze przede wszystkim ciepłych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia
oraz dużo zdrowia w 2003 roku by każdy mógł zrealizować swoje plany treningowe!!!
Szczególnie pozdrawiam osoby które poznałem bliżej dzięki forum, czyli:
PiotraP, GiganT'a, Masiulisa, Kledzika oraz wszystkich pozostałych nie mniej serdecznie!!!!!!!!!
I ja dołączam się do życzeń świątecznych.Radosnych i pogodnych chwil spędzonych na łonie rodziny.Dużo zdrowia,niech Was omijają kontuzje.
Trzymajcie się ciepło i ... swoich szlaków biegowych.
Swieta-zapomnijcie o pracy,szkole itp. odpoczywajcie,ubierzcie ladnie choinke, rozmawiajcie, spiewajcie koledy no i usmiechajcie sie do ludzi!
A w Nowym Roku niech kazdy z nas postara sie zachowac atmosfere swiat jak najdluzej, niech spelnie sie marzenia, niech kazdy cel zostanie osciagniety i pociegnie za soba coraz to nowe,bardziej ambitne postanowienia ktore zmotywuja nas do ciezkiej ale jakze przyjemnej pracy
trzymajcie sie cieplo
P.S mam nadzieje ze uda sie kiedys zorganizowac spotkanie oplatkowe tego forum...
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
Przestałam ostro pracować, zajrzałam na forum, a tu już życzenia... Wszystkim życzę wesołych świąt i samych dobrych i szczęśliwych dni w nowym roku.
Karola
Najlepsze zyczenia wesolych zdrowych i spokojnych Swiat dla wszystkich forumowiczow, rodzin i sympatykow- krotko mowiac dla wszystkich Krewnych i Znajomych Krolika. A gdy bol glowy po noworocznych szalenstwach nie zapomnijmy o treningu.
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise