Janusz Majewski
- Bennet
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dzisiaj w TVN w programie "Chicago" ma coś być o Januszu Majewskim, polskim maratończyku zamieszkałym w Chicago. W tym roku spotkałem go na trasie dwóch polskich maratonów: w Krakowie i Toruniu. Nie wiem co to będzie za program, ale jeśli ma coś powiedzieć o sobie i swoich maratonach to polecam.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Oglądam dosyć często program "Chicago". Pokazują w nim losy Polaków, którzy wyemigrowali do Ameryki za "chlebem" na krócej lub na dłuższy pobyt.
W gronie bohaterów są biegacze i tam własnie miedzy innymi znajduję się tytułowy Janusz Majewski, który w jednym z poprzednich odcinków "pofrunął" do Polski aby reprezentować swoją dzielnicę i organizację w Cracovia Maraton oraz aby zobaczyć kawałek Naszego kraju. Zapowiadono wówczas, że kamera bedzie towarzyszyć mu w tych wydarzeniach
W gronie bohaterów są biegacze i tam własnie miedzy innymi znajduję się tytułowy Janusz Majewski, który w jednym z poprzednich odcinków "pofrunął" do Polski aby reprezentować swoją dzielnicę i organizację w Cracovia Maraton oraz aby zobaczyć kawałek Naszego kraju. Zapowiadono wówczas, że kamera bedzie towarzyszyć mu w tych wydarzeniach

- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
Podobało mi się jak Towarzystwo Przyjaciół Krakowa ( mogłem pomylić nazwę )zrobiło imprezę i zrzutkę na wyjazd Pana Janusza. To jest solidarność.
ps. Czy jakieś towarzystwo przyjaciół NY nie chciałoby zasponsorować mojego wyjazdu na maraton NY:).
ps. Czy jakieś towarzystwo przyjaciół NY nie chciałoby zasponsorować mojego wyjazdu na maraton NY:).