Janusz Majewski

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzisiaj w TVN w programie "Chicago" ma coś być o Januszu Majewskim, polskim maratończyku zamieszkałym w Chicago. W tym roku spotkałem go na trasie dwóch polskich maratonów: w Krakowie i Toruniu. Nie wiem co to będzie za program, ale jeśli ma coś powiedzieć o sobie i swoich maratonach to polecam.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
PKO
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oglądam dosyć często program "Chicago". Pokazują w nim losy Polaków, którzy wyemigrowali do Ameryki za "chlebem" na krócej lub na dłuższy pobyt.
W gronie bohaterów są biegacze i tam własnie miedzy innymi znajduję się tytułowy Janusz Majewski, który w jednym z poprzednich odcinków "pofrunął" do Polski aby reprezentować swoją dzielnicę i organizację w Cracovia Maraton oraz aby zobaczyć kawałek Naszego kraju. Zapowiadono wówczas, że kamera bedzie towarzyszyć mu w tych wydarzeniach :)
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Podobało mi się jak Towarzystwo Przyjaciół Krakowa ( mogłem pomylić nazwę )zrobiło imprezę i zrzutkę na wyjazd Pana Janusza. To jest solidarność.

ps. Czy jakieś towarzystwo przyjaciół NY nie chciałoby  zasponsorować mojego wyjazdu na maraton NY:).
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ