Chciałbym za pośrednictwem forum złożyc Panu Ryszardowi serdeczne gratulację z okazji awansu Wisły Kraków do 4 rundy Pucharu UEFA.
Z tego co się orientuję (mam nadzieję, że się nie mylę) Pan Ryszard współpracuje z piłkarzami Wisły.
Jestem przekonany, że w dużej mierze to zasługa właśnie Pana Ryszarda, co widać po przygotowaniu kondycyjnym Wiślaków.
Jeszcze raz serdeczne gratulacje !!!
Gratulacje dla Pana Ryszarda
- Puman
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
„Szanse na awans Wisły oceniam na 70 procent. Dla mnie to jeden z faworytów Pucharu UEFA” – powiedział "Gazecie Wyborczej" Stefano Cieri, dziennikarz zajmujący się drużyną Lazio w największym włoskim dzienniku sportowym "La Gazzetta dello Sport".
Wisła zremisowała w Rzymie z Lazio 3:3 w pierwszym meczu 1/8 finału Pucharu UEFA.
”Dla mnie ani przebieg walki, ani wynik nie jest żadną niespodzianką. Zaskoczony jestem natomiast, podobnie zresztą jak wielu tutejszych fachowców, że krakowscy piłkarze byli tak dobrze przygotowani fizycznie. (..) Przecież po strzeleniu trzeciego gola przez Wisłę na boisku istniała tylko jedna drużyna! Była to, niestety, drużyna gości, którzy przez wiele minut absolutnie dominowali na boisku. Gdyby wykorzystali ten moment, mogli wygrać, i to wysoko. Rzymianie wyglądali na zdezorientowanych przebiegiem zdarzeń” – powiedział Cieri.
Zaskoczeni przygotowaniem fizycznym Wiślaków ??!!
To oni nie wiedzą, kto jest ich fizjologiem ?! ;)
Wisła zremisowała w Rzymie z Lazio 3:3 w pierwszym meczu 1/8 finału Pucharu UEFA.
”Dla mnie ani przebieg walki, ani wynik nie jest żadną niespodzianką. Zaskoczony jestem natomiast, podobnie zresztą jak wielu tutejszych fachowców, że krakowscy piłkarze byli tak dobrze przygotowani fizycznie. (..) Przecież po strzeleniu trzeciego gola przez Wisłę na boisku istniała tylko jedna drużyna! Była to, niestety, drużyna gości, którzy przez wiele minut absolutnie dominowali na boisku. Gdyby wykorzystali ten moment, mogli wygrać, i to wysoko. Rzymianie wyglądali na zdezorientowanych przebiegiem zdarzeń” – powiedział Cieri.
Zaskoczeni przygotowaniem fizycznym Wiślaków ??!!
To oni nie wiedzą, kto jest ich fizjologiem ?! ;)