Runner's World
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
mam klopoty z prenumerata RW. zaprenumerowalem on-line, uprzjmi byli pobrac kase z karty kredytowej a tu nic - przez 3 miesiace nie dostalem ani jednego numeru. pisalem do nich maile, customerservice rzeczowo na nie odpowiadal, ze przesla jeszcze raz i znowu nic. 5 razy im dobry adres podawalem. jakie macie doswiadczenia z prenumerowaniem RW "do Polski"?
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
Złe.
Ale nie wiem,czyja to wina, ja jestem uczulony na &^*% z poczty i cła, bo nie tylko RW ginie w przesyłce. Nawet dwie paczki pierników norymberskich wysłanych przez koleżankę potrafiły zaginąć w transporcie
A co do RW, to zaprenumerowałem chyba w czerwcu, we wrzesniu przyszedł wrześniowy numer no i to tyle. Ale skoro przyszedł,a naklejki na koperty drukowane są hurtowo, to chyba nie jest to kwestia adresu, a czarnej dziury po drodze.
Ale czy się teraz to da odkręcić, to nie wiem.
Ale nie wiem,czyja to wina, ja jestem uczulony na &^*% z poczty i cła, bo nie tylko RW ginie w przesyłce. Nawet dwie paczki pierników norymberskich wysłanych przez koleżankę potrafiły zaginąć w transporcie

A co do RW, to zaprenumerowałem chyba w czerwcu, we wrzesniu przyszedł wrześniowy numer no i to tyle. Ale skoro przyszedł,a naklejki na koperty drukowane są hurtowo, to chyba nie jest to kwestia adresu, a czarnej dziury po drodze.
Ale czy się teraz to da odkręcić, to nie wiem.
-
- Stary Wyga
dzieki za info. skoro zaprenumerowalem w sierpniu to powinienem cierpliwie poczekac do listopada
)
co ciekawe 2 tyg po moim zgloszeniu przyslali mi darmowy RW Guide oraz newsletter 'In Stride'. Ale magazynu nie dostalem. zobaczymy co przyniesie listopad.
pewnie spadajace liscie.

co ciekawe 2 tyg po moim zgloszeniu przyslali mi darmowy RW Guide oraz newsletter 'In Stride'. Ale magazynu nie dostalem. zobaczymy co przyniesie listopad.
pewnie spadajace liscie.
-
- Zaprawiony W Bojach
I ja ostatnio irytujê siê na my¶l o RW. Zaprenumerowa³am w marcu. Pierwszy numer dosta³am w maju, punktualnie. Potem d³ugo nie nadchodzi³ czerwcowy numer. Z³o¿y³am reklamacjê, zmieni³am adres przesy³ki na adres w pracy. Raptem dosta³am prawie jednocze¶nie dwa numery czerwcowe: jeden do domu, drugi do pracy. Potem przez trzy miesi±ce by³o OK, a teraz zagin±³ mi numer z pa¼dziernika
Kilka dni temu znowu z³o¿y³am reklamacjê. I czekam co bêdzie dalej 

- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
na stronie internetowej mozna zaprenumerowac....
o to Ci chodzilo??????
tez trzeba uzyc karty kredytowej, i terez jest 'promocja' 30% off za roczna prenumerate
jak uda mi sie moj wspanialy bank przekonac ze student tez czlowiek i ma stypendium to moze bede miala karte i sprawdze czy da sie sciagnac, moge bez problemu zaprenumerowac po flamandzku, ale jakos ten jezyk nie do konca znam ( fakt moze byc innaczej jak sie zamawia do belgii)
ale jak narazie (pukamy w niemalowane drewno)
do holandii doszla do mnie ksiazka wyslana z polski...w zwyklej kopercie (( byla rozerwana ale ja ktos skleil)
a ostatnio (znaczy kwiecien) wyslalam do rodzicow paczke, pudelko kartonowe, gdzie sie wklad karton do srodka i jest zamkniete ( + biurowa tasma klejaca w dwoch miescach) .... primo doszlo nie naruszone!!!!!!!! ( brawo dla obydwu poczt) na dodatek doszlo po trzech dniach....... a wysylke zrobilam zwykla nie lotniczya....
czasami gdzies mi utyka wysylka (prasa z polski) ale jak narazie zawsze wszystko dochodzilo, czasami pofatygowana koperta z dodatkowymi tasmami, ale dochodzilo ( do miesiaca od wyslania)
dodatkowo podala te grasc info. o pocztach, moze im utknelo, zaginelo, albo wyladowalo gdzie indziej, nie wiem....
albo sa faktycznie lazy + maja balagan...
o to Ci chodzilo??????
tez trzeba uzyc karty kredytowej, i terez jest 'promocja' 30% off za roczna prenumerate
jak uda mi sie moj wspanialy bank przekonac ze student tez czlowiek i ma stypendium to moze bede miala karte i sprawdze czy da sie sciagnac, moge bez problemu zaprenumerowac po flamandzku, ale jakos ten jezyk nie do konca znam ( fakt moze byc innaczej jak sie zamawia do belgii)
ale jak narazie (pukamy w niemalowane drewno)
do holandii doszla do mnie ksiazka wyslana z polski...w zwyklej kopercie (( byla rozerwana ale ja ktos skleil)
a ostatnio (znaczy kwiecien) wyslalam do rodzicow paczke, pudelko kartonowe, gdzie sie wklad karton do srodka i jest zamkniete ( + biurowa tasma klejaca w dwoch miescach) .... primo doszlo nie naruszone!!!!!!!! ( brawo dla obydwu poczt) na dodatek doszlo po trzech dniach....... a wysylke zrobilam zwykla nie lotniczya....
czasami gdzies mi utyka wysylka (prasa z polski) ale jak narazie zawsze wszystko dochodzilo, czasami pofatygowana koperta z dodatkowymi tasmami, ale dochodzilo ( do miesiaca od wyslania)
dodatkowo podala te grasc info. o pocztach, moze im utknelo, zaginelo, albo wyladowalo gdzie indziej, nie wiem....
albo sa faktycznie lazy + maja balagan...
-
- Zaprawiony W Bojach
Chodzi³o mi o to, na jakiej stronie w sieci mo¿na zaprenumerowaæ RW w wersji brytyjskiej. Bo ta edycja, któr± siê prenumeruje na stronie www.runnersworld.com, to jest edycja amerykañska, wysy³ana bodaj¿e z Los Angeles. Mo¿e gdyby wysy³ka sz³a z Europy, to dostawa³abym ka¿dy numer, a nie co drugi..?
-
- Stary Wyga
jak to u brytoli bywa: www.runnersworld.co.uk
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ale z tego, co pamiętam, to brytyjskiej wersji nie wysyłają za granicę, można tak jedynie z amerykańską robić. Ale mogę się mylić - poprawcie mnie w takim razie.
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
sorry joy dopiero teraz zorientowalam sie ze nie dopisalam strony.......
-
- Zaprawiony W Bojach
Jezeli ktos ma ochote moge systematycznie przesylac przeczytane przeze mnie "Runner's World" i "Running". Niestety w wersji niemieckiej. Numerow archiwalnych nie zbieram, ale pazdziernikowych jeszcze nie wyrzucilem... Kosztami przesylki prosze sie nie przejmowac.
kledzik
kledzik