Tour de France !!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ulrich robił takie wrażenie (b. nierówna forma, różne manewry ze startami). Ale jak to jest z resztą czołówki - trzeba mieć naprawdę dużo wiary i optymizmu, żeby po tych wszystkich aferach obdarzać ich nadal zaufaniem. U nas to samo - najnowsza afera z Piotrem Przydziałem.
Jeszcze niedawno byłem pod wrażeniem wyczynów Pantaniego (jak wielu innych zresztą). Jego ataki na podjazdach były wręcz niesamowite. Teraz mistrz ledwo nadąża z peletonem i pewnie da sobie niedługo z tym spokój. ... Ale na ile czas mi pozwoli będę oglądał Tour, bo uwielbiam kolarstwo.
Jeszcze niedawno byłem pod wrażeniem wyczynów Pantaniego (jak wielu innych zresztą). Jego ataki na podjazdach były wręcz niesamowite. Teraz mistrz ledwo nadąża z peletonem i pewnie da sobie niedługo z tym spokój. ... Ale na ile czas mi pozwoli będę oglądał Tour, bo uwielbiam kolarstwo.
biegowa recydywa
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Dla mni ekolarstwo to już nie jest sport - to banda dopingowiczów i tyle...bezczelni koksiarze na kółkach to co się dopingują to totalna bezczelność i brak poszanowania dla sportu...
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
Friend - jak to obywa się?
Koksiarze raczej nie sa podpora jakiejkolwiek dyscypliny zycia - a juz na pewno nie sportu - moim zdaniem.
Istotą sportu nie sa tez kolarskie trykoty i rowery po 30k pln kazdy, to jest raczej esencja telewizji...
...a jednak wraca temat dopingu... szkoda ze zdania sa podzielone.
Koksiarze raczej nie sa podpora jakiejkolwiek dyscypliny zycia - a juz na pewno nie sportu - moim zdaniem.
Istotą sportu nie sa tez kolarskie trykoty i rowery po 30k pln kazdy, to jest raczej esencja telewizji...
...a jednak wraca temat dopingu... szkoda ze zdania sa podzielone.
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Przykro wspominać ale biegacze też sie koksują, nawet na ulicznych zawodach więc nie ma co się odszekiwać na kolarzy.
Trzymajmy kciuki za Baranowskiego i Wadeckiego, szczególnie postawa Piotra w Tour de Swisse napawa optymizmem.
Pamietam jakie były emocje gdy Zenon Jaskuła walczył z Indurainem i Romingerem, wierzę, że Wadecki powalczy o klasyfikacje generalną i przyniesie nam wiele radości:)
Trzymajmy kciuki za Baranowskiego i Wadeckiego, szczególnie postawa Piotra w Tour de Swisse napawa optymizmem.
Pamietam jakie były emocje gdy Zenon Jaskuła walczył z Indurainem i Romingerem, wierzę, że Wadecki powalczy o klasyfikacje generalną i przyniesie nam wiele radości:)
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
...albo wstydu w niedalekiej przyszlosci.from Dawidek Wiadomosc umieszczona 3:59 pm on July 4, 2002
wierze, ze Wadecki powalczy o klasyfikacje generalna i przyniesie nam wiele radosci
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Pewnie nie ma takiej dyscypliny. Ale faktem jest, ze chyba zadna z federacji nie patrzy tak przez paluchy na koks jak UCI. Pamietacie moze Halupczoka?Quote: from Friend on 1:48 pm on July 4, 2002
Jaka dyscyplina sportowa obywa sie bez dopingu, szachy ?
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k