Wallpapers

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
ermo
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witajcie!
Użytkując komputer pewnie macie jakąś ciekawą tapetę na pulpicie. Taką z tematyką biegania może nie zaraz wszyscy, ale na pewno część takową posiada. Mam prośbę - przyślijcie mi wasze "biegowe" tapety na adres: ermo@interia.pl. Te wasze najlepsze. Boję się co może się stać, jeśli każdy przyśle po co najmniej kilka :) ,wtedy będzie z tym lekki kłopot...może po jednej, tej najlepszej... Z góry dziękuję i pozdrawiam - Ermo  
PKO
Awatar użytkownika
Arach
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

sproboj zrobic sobie sam: ja zrobilem taka z rysunkiem biegacza z psem cwiczacego w zimie (znalazlem gdzies na sieci) i cytatem Emila Zatopka o maratonie (ktos z tutaj ma w sigu, dzieki :)
Jak ktos bedzie wysylal Ermo to ja tez poprosze!
PS: mam 22 lata i po raz pierwszy moge powiedziec, ze mam swojego idola. nigdy nie mialem zadnego, w zadnej dziedzinie - nie mialem pokoju obwieszonego plakatami gwiazd ani nic takiego... dlatego jest to dla mnie doniosle wydarzenie i chcialem sie nim pochwalic :)
Tak wiec moim idolem jest Emil Zatopek :)))
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Spróbuj tutaj http://tapety.lubie.pl   nie ma chyba tam tapet zwiĹĄzanych z bieganiem , ale jest mnóstwo innych równie ciekawych.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ